Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a topikban miért sok a csúnya, magányos, perverz szexmániás ember, főleg pasik akiknek alig volt, vagy van barátnőjük?
utolsó kommentelő, te meg oda húzz ahonnan kijöttél :)
érdekes jött normális válasz,aki ezt megcáfolta..
nem társkeresőzni jövök ide, hanem kiírok egy kérdést a topikban, hogy ez meg az miért van,normális-ártatlan kérdések...(nem ilyen kérdés mint ez,nagyon támadjátok :)) és jönnek rá a levelek,válaszok, pervezségek, volt hogy egy bácsi első levélként elküldte a f*rkat, és folyamat írják a levelet társkereső célból,hogy szia,innenvalósi vagyok, segítenék a problémádon.. blabla,és mint kiderült,eddig mind 30-on túli, nem helyes emberke
én ezzel senkit leszólni nem akartam, mindenki hogy támad, dehát a legjobb védekezés a támadás,nem hogy inkább válasz formájában normálisan megválaszolnátok :)
Az életben is sok van, persze hogy ittis megtalálhatóak.
Én is ilyen vagyok, és a nőket leszólni, lenézni járkálok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!