Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a topikban miért sok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a topikban miért sok a csúnya, magányos, perverz szexmániás ember, főleg pasik akiknek alig volt, vagy van barátnőjük?

Figyelt kérdés

2013. aug. 25. 09:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Húzzál haza kérdező :)25/f
2013. aug. 25. 11:53
 12/17 A kérdező kommentje:

utolsó kommentelő, te meg oda húzz ahonnan kijöttél :)

érdekes jött normális válasz,aki ezt megcáfolta..

nem társkeresőzni jövök ide, hanem kiírok egy kérdést a topikban, hogy ez meg az miért van,normális-ártatlan kérdések...(nem ilyen kérdés mint ez,nagyon támadjátok :)) és jönnek rá a levelek,válaszok, pervezségek, volt hogy egy bácsi első levélként elküldte a f*rkat, és folyamat írják a levelet társkereső célból,hogy szia,innenvalósi vagyok, segítenék a problémádon.. blabla,és mint kiderült,eddig mind 30-on túli, nem helyes emberke

én ezzel senkit leszólni nem akartam, mindenki hogy támad, dehát a legjobb védekezés a támadás,nem hogy inkább válasz formájában normálisan megválaszolnátok :)

2013. aug. 25. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:
"te meg oda húzz ahonnan kijöttél"-:DDDD leszel a feleségem?:)
2013. aug. 25. 14:36
 14/17 A kérdező kommentje:
fiatal vagyok a házassághoz :DD
2013. aug. 25. 15:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Az életben is sok van, persze hogy ittis megtalálhatóak.

Én is ilyen vagyok, és a nőket leszólni, lenézni járkálok ide.

2013. aug. 26. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Éhes disznó makkal álmodik.
2022. máj. 30. 23:26
 17/17 anonim válasza:
sajnos nekem meg egy levél se jön csajoktól 34F pedig aztán nyomathatnák az üziket. a kérdésre a válasz szeritem nem függ az össze, hogy valaki csúnya akkor perverz is lenne, vagy szexmániás. az tény és való nem lehetetlen, mert lehet olyan, de nem törvényszerű. én magamat nem mondanám adonisznak, ellenben igencsak élénk a fantáziám.
okt. 23. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!