Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem brutális, hogy még mindig nem alszol?
Mert,miért is ne?
Meg hol,máshol kéne lenni? :D
Bár,hogy hol kéne,azt tudom.
Dede, brutálisan hárdkór vagyok.
De vannak itt velem hasonlóan hárdkór kollégák is, vagy 20-an. Meg egy szintén nagyon metál manáger.
Mi már csak ilyen kemények vagyunk.
Good morning and good night /
I wake up at twilight.... Pont ez a dal jár a fejemben, és még illik is ide! :D
Nem igazán hardcore. :D
Azért vagyok itt, mert 2:40-ig egy lánnyal webcamoztam, utána kicsit neteztem, az ajtóm ugye eltorlaszoltam az ággyal, mamám jött volna ellenőrizni és lecseszni, hogy fent vagyok-e még..háhá, nem tudott bejönni utána meg azt hitte, hogy ki tud velem bszni mikor lekapcsolta az automatát(áramot) és, hogy így majd nem fogok tudni gépezni. Ugye kint kell lekapcsolni az áramot, meg is tette, a bejárati ajtót bezárta. Én ügyesen leszedtem a szúnyoghálót az ablakomról, majd kimásztam, hogy felkapcsoljam. De voltam akkora troll, hogy kerestem egy az óradobozba illő deszkát, majd gyorsan felkapcsoltam az áramot, bekulcsoltam az óradoboz ajtaját aminek az üvege ki van törve (ezért raktam oda a deszkát), majd visszamásztam az ablakomon a kulccsal együtt. Mamám szinte azonnal észrevette, hogy visszakapcsoltam az áramot, ment is vissza, hogy lekapcsolja, nem tudta, majd elkezdett rikácsolni, és próbált bejönni az ajtómon. LOL Nem tudott...
Majd Elkezdtem COD4-ezni...fülest fel, hangerőt fel. :D Ez ment kb. 4:40-ig, majd kaksi, utána egy kis edzés majd zuhanyzás. :D Nem rég gondoltam egyet, hogy felnézek ide, hogy mi a tényállás...
Remélem kielégítő választ adtam kedves o23r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!