Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen magas nektek az ideális pasi?
Figyelt kérdés
Közvéleménykutatás szempontjából,tudom sok ilyen kérdés volt,de felteszem én is.
Tehát milyen magas legyen egy fiú,hogy megnézzétek,ha hozzá jóképű?184-5 cm kevés? (15 évesen)
Korotokat,és a magasságotokat is írjátok le!
2013. aug. 24. 22:41
11/21 anonim válasza:
Te ezt a kérdést már feltetted egyszer.Máshogy fogalmazva.Egy jó tanács.Akinek nem vagy elég magas és azért nem jön össze veled,amiatt soha ne is bánkódj,mert az a lány olyan is!
13/21 anonim válasza:
ne parázz már eze, ha jól emlékszem 178 a férfi átlag magasság
14/21 anonim válasza:
Én csak 170 centi vagyok férfi létemre, ne parázz a szerelemben nincsenek magasságproblémák, az én barátnőm 168 centi és tökéletesen megvagyunk. Ha nagyon magas lennék akkor is szeretne, ha nagyon kicsi akkor is ( úgy érzem ).
15/21 anonim válasza:
És még mondják, hogy a magasság nem számít, így-úgy bla-bla!
(Én is magas vagyok, még mielõtt valami hisztis turbófeminista alacsonynak titulálna.)
16/21 anonim válasza:
igazából ebbe a kérdésbe az a lényeg ,hogy te 15 évesen 184 centi vagy igaz?
17/21 anonim válasza:
Jaja itt jönnek az extra magas ideálok :D
20/21 anonim válasza:
175-180cm :3
164 cm magas vagyok.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!