Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet még jutni erre a szintre?
Figyelt kérdés
szóval megismerkedtem egy lánnyal nagyon nagyon nagyon jó barátok lettünk én beleszerettem amivel elrontottam mindent emiatt úgy megromlott a viszonyunk hogy 1 évet végig veszekedtünk... de nekem nagyon hiányzik a régi jó báráti kapcsolat... jelenleg szóba sem akar velem állni és a többi közös barátunk is nehesztel rám... jaa és megy egyetemre tanulni messze is lesz de nekem már most hiányzik... mt tegyek? szerelmesnek már nem vagyok az de ő az egyetlen olyan barátom akire az életemet is rábíznám még ennyi balhé után is..2013. aug. 24. 21:52
1/3 anonim válasza:
Miért nem mondod el neki azt, amit most leírtál?
2/3 A kérdező kommentje:
megtettem már vagy ezerszer de valami miatt ugyan oda jutunk ki és veszekedünk
2013. aug. 24. 21:55
3/3 A kérdező kommentje:
megbeszélni a dolgokat nem hajlandó mert h ő nem lelkizik...
2013. aug. 24. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!