Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ment vissza a Pou az 1....

Miért ment vissza a Pou az 1. szintre?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömnek volt LG telóján Pou játék. Már legalább a 15. szinten volt ha nem több, szilveszterkor az értékeket feltolta maxra, hogy ne legyen éhes, álmos, rosszkedvű stb. Másnap reggelre nem estek le az értékek nullára, viszont visszalépett az 1. szintre!

Ez hogy lehet???

Enyém és másik 2-3 ismié nem esett vissza szinteket, pláne nem első szintre.

2013. jan. 1. 19:25
 1/5 anonim válasza:
0%
AZért
2013. jan. 1. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmes választ. Ennyit én is tudok, ezért ne koptasd a billentyűzetet!
2013. jan. 1. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így jártam és el is sirattam, annyira rosszul esett. Írj a pou@pou.me-re, akár magyarul is, azt olvastam, hogy válaszolnak. Én is várom a válaszukat. Elvileg vissza tudják állítani. Utána pedig a beállításoknál tudod majd mindig menteni a Poudat. Írd fel a kapott felhasználónevet, jelszót, hogy még egyszer ilyen ne fordulhasson elő.

2013. jan. 2. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem rég kaptam meg az első Ipod-omat és azonnal le is töltöttem. Érdekes, mert nekem is pont szilveszterkor ugrott le 7-ről 1-re. Szerintem valami újévi frissités lehetett.
2013. jan. 4. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Az en poum tegnap este esett vussza az elso szintre.29.szintu volt es ugy hivtakh reandeerpouxd.en is a szerkesztok levelet varom de mar harom napha.es meg nem erkezett visszajelzes szovalfos az egesz rendszer.szerintem 3lehetseges ok miatt eshetett vissza :

~Nem gondoztad rendesen.

~Nem mentetted el és valami rissz gombot nyomtal neeg

~beszlopaltal vmi virust.

NA MOST:

Vagy szerezz bevegyvjo virusirtot.vagy probald meg vhogy visszaszerezni pl.log out .log in vagy addig irrogasd az emailokat mig valasz nem eekezik.szerintem au egyik be fog valni.

(Az en poum a virustol romlott le szoval azt javaslom neked is h a virusirfot probald meg elso sorban.sok sikert.remelem a valaszomban megtalaltad A szamodra szukseges reszt!!!!<3 lolxd :-)

2013. jún. 29. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!