Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen a tökéletes lány számotokra? Külső, belső tulajdonság! Kort is légyszi!
Nekem különösebb zsánerem nincsen . Ne legyen dagi meg túl sovány se , nem muszály nagy mell csak az arca legyen szép..nekem abszolút az arc a lényeg.
A személyisége meg : Főzzön , mosson , takaritson és haggyon meccset nézni :DDDDD

Nincs olyan általánosan ami mindenkinek megfelel mindenkinek más.
Szerintem hiába is legyen az a nő akármilyen tetszetős, ha nem passzoltok személyiségileg akkor halálra van ítélve a kapcsolat.
Nézz tükörbe és képzeld el hogy akit látsz egy olyan nő/lány akit nem ismersz. Őszintén mondd meg hogy hogyan néz ki. Tényleg úgy állj oda hogy az nem te vagy akit látsz. Hidd el jót fog lenni!!!
19/F

Az első válaszoló brutál. tipikus férfi gondolkodás :)
Nekem az a fontos egy nőben, hogy lehetőleg legyen alakja (tehát ne legyen deszka), jó szándékú legyen, kedves, és általában vidám.
Azok a nők nem tetszenek, akik sosem mosolyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!