Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen ez a vonzódás? Szerintem kölcsönös!
Figyelt kérdés
Van egy 10 évvel idősebb férfi akivel többször össze futottam mostanában, aztán egyszer beszélgettünk, intelligens volt. A beszélgetés semmi komoly, csak hogy sűrűn lát autóval,na meg segített tankolni!
Sokat gondolok rá, de sehogy sem futottunk össze, ma kint voltam az udvaron mikor itt ment el autóval, nyilván meglátott majd ki esett az autóból, rá 5percre szintén előttem ment el.
A baj ott kezdődik (ami nem is baj) hogy mind ketten kapcsolatban vagyunk, nyilván nem fog folytatódni, mert hűséges leszek a társamhoz, de akkor is úgy álmodozom róla, elképzelődök stb
Mire véljem ezt?
7 éve vagyok kapcsolatban és még nem fordult velem ilyen elő!
2013. aug. 24. 21:02
1/3 anonim válasza:
álmodozni lehet de többet nem.Új pasi van a láthatáron és izgatja a fantáziád mert nem ismered.De többet ne akarj a látásnál!
2/3 anonim válasza:
Hasonló cipőben járunk. Én egy 5 éves kapcsolatban vagyok és mostanában én is másról ábrándozom, de tudom, sosem csalnám meg vagy hagynám el. De valahogy mégis ott motoszkál folyton egy másik férfi a fejemben. Én sem tudtam hirtelen mire vélni. Magamból kiindulva az lehet, hogy már icipicit el vagytok hidegülve, nincs izgalom és csábít picit az újdonság. De ezen az én esetemben hamar lehetett változtatni. (Bár nálam még az is közrejátszik, hogy még a jelenlegi páromon kívül egy rövid kacslatom volt és néha előjön belőlem a kalandvágy, milyen lehet mással.) Remélem tudtam segíteni.
3/3 anonim válasza:
Egy tökéletes kapcsolatban észre sem veszed a másik nem-et, sőt mi több az ilyen tekintetek egyszerűen terhesek, és nem hogy jó érzést közvetítenének, hanem zavart, és negatív érzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!