Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok azt mondaná: Én vagy a zene?

Figyelt kérdés

Egy példa:

Neked van egy kedvenc zenestílusod, amit gyerekkorod óta hallgatsz és csak azt, de a párod azt nem szereti, és azt mondaná hogy ha nem kezdesz más zenét hallgatni elhagy.

Ez nem velem történik, most találtam ki, lehet valahol van ilyen. Ti mit tennétek? Én pl. segítenék neki csomagolni a cuccát.

2013. aug. 24. 18:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

19:10

Most hogy mondod...

2013. aug. 24. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha szeret akkor nem mond ilyet. De ha mégis akkor inkább a zene, mivel nem szeret....

http://www.youtube.com/watch?v=5HcvRIMU_Xs&list=LLO-7Rd7l0FS..

2013. aug. 26. 16:39
 13/15 A kérdező kommentje:

coolface555

Máskor zenét linkelj, ne ilyen mosógépzúgást.

2013. aug. 27. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Bameg sajnálom anyádat, mikor gyereket várt és te jöttél....
2013. aug. 27. 17:25
 15/15 anonim válasza:

nekem van egy lanyismerosom, aki a pasiai szerint valtoztatja a zenei stilusat. egy ideig mig nem kerultunk el a falubol, egyutt hallgattauk a japan zenet, utanna az uj osztalyunkban az egyik srac aki kozel kerult hozza leszolta azt, es igy atalt csak a rockra , es elkezdte leszolni a japan zenet, miutan osszejott egy elso pasijaval es elkezdett diszkobajarni mar az ottani zeneket hallgatta, es miutan osszejott egy masik sraccal, aki felig roman szarmazsu erosen atalta roman zenere, es a manelere, amit elotte nem szeretett.

erre en nem lennek kepes, tuti egybol az lenne a valasz hogy, "tedd fel magadnak is ugyan ezt a kerdest, es valaszolj" nem lennek ra kepes, hogy nagymerteku valtozasban menjek keresztul csak egy pasi miatt

2013. aug. 27. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!