Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alább kialakult helyzetről? Durva kettős mérce? Avagy a nők igazi oldala?
"Nekem kéne a volt nője utáni hitelt fizetni?"
Keressetek rá, majd ha elolvastátok akkor nézzétek meg az ott megadott link alatt lévő másik kérdést ill a hozzá tartozó válaszokat!
Szerintem roppant érdekes, h ilyenek után a nők emlegetnek egyenlő bánásmódot;)
Sajna elég sok nő elvárja hogy a seggük után fizessenek csak azért mert jár vele....
Szerintem undorító amit írtak.Hogy fizesse ő is.
Ja, már értem, hogy mire megy ki... A kérdésekre adott válaszokból viszont nem lehet következtetéseket levonni, ez egy eléggé tudománytalan megoldás.
A kettős mérce viszont köztudottan létező dolog.
1.Szerintem érthető a kérdés.
2.Valahogy nem csalódtam a nőkben.
3.Már csak azért sem, mert szinte gondoltam, h a válaszok nagyrésze az lesz, h a nők a kérdezőt fikázzák:)
Szerintem igaza volt a srácnak és fifikás is volt. Én sem fizetném a barátnőm diákhitelét, legyen akármekkora is a szerelem közöttünk.
Viszont, hogy a saját példámat leírjam, én is felvettem és nem is költöttem belőle túl sokat magamra. Igazából a barátnőmmel, aki először még költségtérítéses volt, abból segítettem neki talpon maradni. Dolgozni nem akart elmenni, viszont én szerettem és banga voltam.
Később, amikor átvették államira, kicsit jobban álltunk anyagilag, viszont még így is elég jelentős összegekkel szálltam be a közösbe, részben pont diákhitelből... mellette kaptam nem kevés ösztöndíjat és még otthonról is csurrant cseppent valami. Együtt éltünk és minden "szép és jó" volt. Bár ő sokszor elbszta marhaságokra a pénzét és én nekem kellett nagyobb részt beszállni a kajába, de nem érdekelt annyira...
Most felvették a kollégiumba és még lejárt a max időm is, ameddig kapok diákhitelt. A lány pedig elhagyott, nincs már rám szüksége. A tanulságot levontam, többet ilyen hülye nem leszek. Persze nem azt mondom, hogy minden lány ilyen, de nagyon sok köztük az ehhez hasonló.
"Szerintem meg te vagy a gyengeelméjű, mert nem értetted meg.
Érdekes mások megértették.
Sajnos linkelni nem tudok, de nem olyan nagy katasztrófa..."
gyenge elméjű?
kedves kérdező, szerintem elég szánalmas a kérdésed és a reakciód is! pontozzatok le nyugodtan, oltogassatok, de ez szerintem egy idióta általánosítás.. van ilyen ember is meg van oylan ember is.. és nem, nem vagyok nő -.- férfi vagyok 25éves és van egy nagyon kedves aranyos barátnőm. ha valakit ez ennyire idegesít, hogy vannak nőben is idióták, annak az embernek valószínűleg valami nem stimmel az életében..-.-
Feltett a srác két hasonló kérdést pasiként, nőként, hogy nem akar beszállni a párja régebben felvett hitelébe, mert akkor, mikor felhasználta, valaki mással volt, mással élte fel.
A legtöbben mindkét esetben olyasmit írtak, hogy ez érthető, meg hogy nem kell fizetnie.
Mi itt a probléma?
Egy kapcsolatban meg kell állapodni, hogy mi a közös, mi tartozik csak az egyik félre, mi a másikra.
Ettől függetlenül ha a páromnak bármi adóssága lenne én ugyanúgy beszállnék, ahogy tudnék, mert nálunk tényleg minden közös.
A volt barátomat én tartottam el, sokszor 12 órákat dolgoztam és nem azért nem ment el dolgozni, mert nem talált volna munkát, vagy nem tudott volna, hanem azért, mert bizonyos összeg alatt nem volt hajlandó bepiszkolni a kezét és a kötött munkaidő sem tetszett, mert akkor nem tudott volna napokig csavarogni.
Most akkor mondjam, hogy micsoda durva kettős mérce, avagy a férfiak igazi oldala? Ugyan! Ez emberfüggő.
Nők meg az egyenlő bánásmód :D jaj hagyjukmár...
Itt hisztiztek meg rinyáltak az egyenjogúságért, oszt arra képtelenek hogy randira lehívjanak.
Lóné örömét nekik, azt, nem egyenjogúság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!