Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor tudtok válaszolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tudtok válaszolni vagy nem?

Figyelt kérdés
Bocsi a kérdést nem tudtam hogy feltenni. A lényeg itt az lenne, hogy annyian vannak ezen az oldalon, akik leszbikusnak mondják magukat, aztán ha az ember kérdez valamit akár privátban, akár egy kiirt kérdésnél, vagy nem adnak rendes választ vagy kitérnek a válasz elől, privátban meg vissza se írnak. Szóval én arra lennék kíváncsi, hogy akkor ők/ti tényleg leszbikusok is vagytok vagy azt se tudjátok hogy mi leszbinek lenni csak annak mondjátok magatokat????? Persze tisztelet a kivételnek, többen sokat segítettek egy két kérdésben normális válasszal. Nekem is és szerintem másnak is ez az oldal segítene csak mivel nincs a közelembe senki sem, aki segítene, és ki szeretném deríteni valakiről (nő), hogy többet érez e irántam vagy nem, és mivel én nem vagyok leszbikus, magamtól nem tudok rájönni. Mindegy a lényeg, hogy itt ezek szerint a legtöbben csak divatleszbik......

2013. aug. 24. 14:52
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
milyen kisfiú?? szerintem lány van odaírva. de ha meg kamu akkor meg erről beszélek...
2013. aug. 25. 13:21
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

A kisfiú egy sértés volt részemről, mert láttam hogyan néz ki a kérdéses felhasználó.

Egyébként kérdező, te vagy az, aki a nála sokkal idősebb nőbe szeretett bele?

2013. aug. 25. 14:34
 23/29 A kérdező kommentje:
nem láttad, hogy oda van írva,a kérdésben,hogy én nem vagyok leszbikus? akkor érdekes lenne ha beleszeretnék egy nőbe. de tényleg már ne is haragudj, de akkor most te is leszbikus vagy gondolom, ha ennyire ellenem vagy már tegnap este óta. érdekes, hogy folyamatosan bennem keresed a hibát, holott arra szerintem nem is gondoltál, hogy esetleg nekem is igazam lehet, inkább folyamatosan támadsz, mintha személy szerint neked írtam volna ezt ki, pedig ez totál nem így van
2013. aug. 25. 14:51
 24/29 anonim ***** válasza:
29%
Én nem támadlak, csupán szórakoztat az ide való válaszolgatás.
2013. aug. 25. 14:56
 25/29 A kérdező kommentje:
Hát engem annyira nem szórakoztat, úgyhogy talán akkor ha már segítséget nem tudsz adni ezzel kapcsolatban, akkor az ellenszenves dolgokat sem kell, hogy leírd.
2013. aug. 25. 15:00
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

"kedves" Heverő Hercegnő. miért kell sértegetned valakit, akit ad.1 nem is ismersz, ad.2 tök normálisan válaszolt egy kérdésre.

nem is értem, hogy miért kell bevonnod az idióta, és teljesen értelmetlen veszekedésetekbe, amikor semmit nem csináltam.

jó, megvan a véleményed rólam, kép alapján, amit normálisan is lehetne közölni, vagy ha nem is közlöd, akkor magadban elraktározod.

ez volt az első alkalom, hogy sajnálatos módon meg kellett tapasztalnom a saját bőrömön is ennek az oldalnak a hátrányos oldalát, és szembesülni az emberek végtelen "szeretetével".

remélem a továbbiakban megkímélsz az ilyen felesleges kommentjeim megírásától.

2013. aug. 25. 17:53
 27/29 anonim ***** válasza:
21%
Nem kért rá senki, hogy megírd a kommented. Mindig is meg lesz a véleményem a hozzád hasonló pasi imitátorokról.
2013. aug. 25. 20:29
 28/29 anonim ***** válasza:

Miért akarod kideríteni hogy többet érez-e irántad?

Ha igen, akkor mit csinálsz...?!?

De privátban írhatsz, ha akarsz.

2013. aug. 26. 17:20
 29/29 Vámossy Kitti válasza:
Kedves kérdező!! Sokan vagyunk itt akik szivesen segítenek Neked! És még nagyon sok más embernek! A nem tetsző válaszokat inkább hagyd figyelmen kívül! Mert nem ér annyit, h felidegesítsd magad ilyeneken! Más más véleménnyel vagyunk sokan, de ez nem feltétlenül baj! Ha szeretnél segítséget kérni, nekem bátran írhatsz! Van elég tapasztalatom is... segítek, ha tudok!!
2013. szept. 6. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!