Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor tudtok válaszolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tudtok válaszolni vagy nem?

Figyelt kérdés
Bocsi a kérdést nem tudtam hogy feltenni. A lényeg itt az lenne, hogy annyian vannak ezen az oldalon, akik leszbikusnak mondják magukat, aztán ha az ember kérdez valamit akár privátban, akár egy kiirt kérdésnél, vagy nem adnak rendes választ vagy kitérnek a válasz elől, privátban meg vissza se írnak. Szóval én arra lennék kíváncsi, hogy akkor ők/ti tényleg leszbikusok is vagytok vagy azt se tudjátok hogy mi leszbinek lenni csak annak mondjátok magatokat????? Persze tisztelet a kivételnek, többen sokat segítettek egy két kérdésben normális válasszal. Nekem is és szerintem másnak is ez az oldal segítene csak mivel nincs a közelembe senki sem, aki segítene, és ki szeretném deríteni valakiről (nő), hogy többet érez e irántam vagy nem, és mivel én nem vagyok leszbikus, magamtól nem tudok rájönni. Mindegy a lényeg, hogy itt ezek szerint a legtöbben csak divatleszbik......

2013. aug. 24. 14:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
nem bántásnak szántam azt,hogy nem vagyunk egyformák, ez csak egy gondolat volt, nem kell egyszerre félreérteni
2013. aug. 24. 23:14
 12/29 anonim ***** válasza:
Ilyen kerdest en se meltatnek valaszra! Ezen ne lepodj meg ;)
2013. aug. 25. 05:25
 13/29 anonim ***** válasza:
De am cuki h. igy aggodsz az emberek szexualis hovatartozasaert, cicabogar:))) Jobb dolgod neked sincs
2013. aug. 25. 05:30
 14/29 A kérdező kommentje:
ez nem kérdés volt, még mielőtt itt mindenki felháborodna, meg én nem aggódók senki hovatartozásáért, ez személyes tapasztalat csupán, ha valaki leszbinek írja magát aztán utána meg olyan kérdésre amire ugy gondolom alap lenne válaszolnia és inkább nem, akkor itt nem azzal kell jönni, hogy ki mit méltat a válaszadással már nem azér. érdekes, hogy pl az első válaszoló normális választ adott a többi meg fel van háborodva. Akinek nem inge ne vegye magára!!! de lehetőleg normális válaszokat kérek, normális hangnemben!
2013. aug. 25. 11:20
 15/29 A kérdező kommentje:
*4-es válaszoló (az 1 válaszoló helyett)
2013. aug. 25. 11:33
 16/29 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nagyon csőlátású vagy kérdező.

Látszik, hogy nagyon arra számítottál, hogy mindenki azt fogja itt neked írni, hogy "igen, ha nem válaszol neked, akkor csak is az lehet, hogy csak kamuleszbi vagy divatleszbi!!!44!"

Hát ez nem jött be, mert ezer oka lehet, amiért nem ír neked valaki. Ettől még lehet leszbikus.

2013. aug. 25. 12:34
 17/29 A kérdező kommentje:
Akkor tévedtél mert egyáltalán nem erre számítottam és nem is vártam. Sőt még örülök is neki, hogy senki nem írta ezt. Amúgy ha az is lenne se írná meg hidd el. Inkább talán azt vártam, hogy talán felajánlaná a segítségét, nem lehurrog, meg okoskodik.
2013. aug. 25. 13:09
 18/29 anonim ***** válasza:
Kivancsi lennek en a tapasztalataidra.... :D
2013. aug. 25. 13:12
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Ehhez képest csak a 4-es kisfiú válaszát tekinted normálisnak. Eléggé ellent mondasz magadnak.
2013. aug. 25. 13:19
 20/29 A kérdező kommentje:
Szerintem már leírtam, elég világosan. Egyébként itt nem csak a privát üzenetekről van szó, még mielőtt azt gondolná bárki is. Hanem úgy általában egy két kérdésnél, olyannál is pl ami nem általam lett kiirva. De most komolyan ti mit veszitek magatokra ha rátok ez nem igaz???? Jaa meg lehet itt előttem szólók azt gondoljátok, hogy én irtam privátba valakire és ő valamilyen oknál fogva nem írt vissza. Hát pont az ellenkezője mert, más írt rám, hogy így segít meg úgy aztán nem írt vissza. Talán nem mindig bennem kéne keresni a hibát mert úgy látom itt ez megy.
2013. aug. 25. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!