Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha ti ilyen helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha ti ilyen helyzetbe kerülnétek, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nemrég közös barátok útján megismertem egy srácot, nagyon helyes, humoros, nagyon bejön, kb 1 hónapja ismerem, talán életemben nem tetszett még senki sem külsőleg, sem belsőleg úgy, mint ő, viszont mint megtudtam van barátnője. Képzeljétek magatokat a helyembe, ti mit csinálnátok? Kimondhatatlanul beleszerettem, viszont van barátnője. Ti bepróbálkoznátok nála? Utalnátok rá, hogy tetszik? Vagy mit csinálnátok? :/ 17/L
2013. aug. 24. 14:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Lololol. :D
2013. aug. 24. 15:14
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp se ronts rá a srácra. Attól függ,milyen viszonyba vagytok,mert arról nem írtál. Ha egy héten beszéltek 1-2x,szerintem hagyd. Viszont ha nagyon jól elvagytok,megkérdezheted,hogy milyen a kapcsolata a barátnőjével,mióta vannak együtt stb. Ha már évek óta együtt vannak,akárhogy is érzel,hagyd őket. De ha nem olyan komoly,akkor beszélgethetsz tovább a sráccal. Semmiképp ne nyomulj rá és ne mondd meg neki,hogy tetszik neked. Ha tetszel neki,akkor ő fog lépni. Ha meg nem,sajnos el kell fogadnod,vagy meg kell várnod,míg újra szingli nem lesz.
2013. aug. 25. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!