Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha ti ilyen helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha ti ilyen helyzetbe kerülnétek, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nemrég közös barátok útján megismertem egy srácot, nagyon helyes, humoros, nagyon bejön, kb 1 hónapja ismerem, talán életemben nem tetszett még senki sem külsőleg, sem belsőleg úgy, mint ő, viszont mint megtudtam van barátnője. Képzeljétek magatokat a helyembe, ti mit csinálnátok? Kimondhatatlanul beleszerettem, viszont van barátnője. Ti bepróbálkoznátok nála? Utalnátok rá, hogy tetszik? Vagy mit csinálnátok? :/ 17/L
2013. aug. 24. 14:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Mivel lány vagy, így felejtsd el.

Mikor hasonló helyzetben voltam, akkor simán lecsaptam más kezéről lányt(természetesen nem tartoztak a tabuk közé(családtag nője, barát nője, haver nője...))"

Mi az, hogy mivel lány vagy, így felejtsd el ?? Te tényleg ennyire primitív nyomorék vagy ?????

Menj rá kérdező, ha szét tudok őket szedni, akkor nem volt valami jó kapcsolat. A másik meg, hogy nem kell itt adni az ártatlant.Volt oka, hogy feltetted a kérdést. Ha szerinted is "sakk-matt" akkor minek rabolod az időnket????

21L

2013. aug. 24. 14:53
 12/22 viktor123456 ***** válasza:
Vedd el ami kell. :-)
2013. aug. 24. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:

9es.

Az a jó kapcsolat, ahol esélye sincs egy harmadiknak szétszedni a párt. Az milyen kapcsolat már, ahol csak azért vannak még együtt, mert eddig még nem próbálták őket szétszedni.

Nem kívánom neked, hogy olyan kapcsolatod legyen, ahol azért van veled a "szerelmed" mert még nem próbálta meg mondjuk a Béla megkúrni...

2013. aug. 24. 14:55
 14/22 anonim ***** válasza:

11.

Kettőnk közül te vagy primitívebb, ebben biztos lehetsz. Lányként mondod egy lánynak, hogy nyomuljon rá egy pasira. Ez elég szánalmas!

2013. aug. 24. 14:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Mert akkor mi van, hogy lány vagyok ? Te látod amiket írsz ?
2013. aug. 24. 14:59
 16/22 anonim ***** válasza:

Látom! A nyomulós, udvarlós lányok nagyon égők. Szerintem gáz, ha egy lány nyomul rá a srácra. Csupán ennyi a lényeg. De én öreg és konzervatív vagyok ebben a dologban, úgyhogy nyugodtan folytasd tovább! :)

27f

2013. aug. 24. 15:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Szánalomtenger ez a sok női válasz.:D:D
2013. aug. 24. 15:03
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező miért ne szedhetnéd szét őket? Mi vagy te apáca? Az erősebb kutya b*szik... Lehet a mostani barátnője megcsalja. Vagy te mérföldekkel többet adnál a srácnak. Na? Ez nem elvi kérdés, meg ettől nem leszel rossz ember... Magadnak akarsz jót. Ha összejön, a srácnak is mert egy rendesebb lányt kapott a mostani helyett. Ha meg nem jön össze, akkor nincs min rágódni.
2013. aug. 24. 15:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Ehhez ismerni kell azt a kapcsolatot, hogy milyen.
2013. aug. 24. 15:09
 20/22 anonim ***** válasza:

Látom! A nyomulós, udvarlós lányok nagyon égők. Szerintem gáz, ha egy lány nyomul rá a srácra. Csupán ennyi a lényeg. De én öreg és konzervatív vagyok ebben a dologban, úgyhogy nyugodtan folytasd tovább! :)

27f

Pontosan, Konzervatív vagy, innentől kezdve be is foghatod akár. Az nem nyomulás, hogy kitapogatja van-e esélye a srácnál! Nem azt mondtuk neki, hogy az első adandó alkalommal ugorjon rá és erőszakolja meg, hanem ha lát rá esélyt akkor lépjen! Egy nőnek is ugyanannyi joga van ehhez, mint egy férfinak, ugyhogy ne idegesítsél az olyan válaszokkal, hogy "Te nem teheted meg, mert nő vagy"

Anyád.

2013. aug. 24. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!