Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiú létemre szeretethiányos vagyok akkor nem vagyok férfias?
Nem volt még barátnőm.Tudom,hogy kínos,de ha élőben látok egy boldog párt akkor kicsit megsajdul a szívem és nagyon vágyok rá,hogy engem is ölelgessenek stb. Jobb híján a kutyáimat dajkálom:D
Persze külsőre próbálom hozni a férfias formát,elég izmos vagyok,határozott és elvileg "kemény" csak belül meg elég magányosnak érzem magam.
Ez szégyellni való?
17/F
Dehogy szégyellni való! Ez csak azt mutatja, hogy romantikus alkat vagy és szükséged is van a törődésre :)
17/L
előző válaszoló.
Akárcsak a 2 hetes kiskutyám.
"Amúgy akkor meg mi van ha egy felnőtt nő szereti azt ha anyagi biztonságban van? Igen vannak ilyen nők és szerintem evvel sincs probléma."
Oké, akkor most lefordítom ezt úgy, hogy mindenki értse:
- Amúgy meg mi van akkor ha egy nő a pénzre megy? Szerintem ezzel semmi probléma nincs.
Édes cukormázzal bevonva, de kb. ezt mondtad.
"Hány nő szereti azt ha a pasinak több nője van és még tahó is? Biztos nem nyugtat meg a válaszom, de a nők 1% sincs így evvel, szóval valahol nagyon félre ment nálad ez az ítélkezés."
Pont ez az, hogy ha pénzes pasiról van szó, akkor valahogy mindez nem számít nálatok. A kőgazdag pasiknak 4-5 nőjük is van egyszerre, egymással is csalják őket, de egyiknek se jutna eszébe szakítani vele...ezt mivel magyarázod?
Az alapján ítélkezek amit tapasztalok itt és ott. Ha te mást tapasztalsz, akkor egyikőnk vélhetően más bolygón él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!