Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pasiideálotok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 09:44
1/12 anonim 

válasza:

Hogy ne pasi legyen, egy a sok közül, hanem férfi, akire felnézhetek! Magas, izmos, helyes, szép szemü! :) Ja, ez a férjem! :)))
2/12 anonim 

válasza:

Hát szerintem nem lehet pontosan kikötni tulajdonságokra mert az összhatás a legfontosabb.De általában magas legyen,sötétbarna szem barna haj.Viszont most egy kicsit alacsony barna hajú, kék szemű srác tetszik ezért írtam hogy az összhatás a legfontosabb.
3/12 anonim 

válasza:

én nem tudom meghatározni. nekem a volt barátom:(
5/12 anonim 

válasza:

tőlem magasabb barna nem kopasz és nem is hosszú haj,valahol a 2 közt,nem túl vékony nem túl kövér nem túl kigyúrt,:) lehessen jól ölelgetni és gyúrogatni:D
SZERESSEN NAGYON
7/12 anonim 

válasza:

Magas. Nem annyira izmos, de nem is hurkapálca. Szőőkee(majdnem fehér Oo--->festett). És legyen legalább olyan humora mint nekem, mert kevesen értik az enyémet. :(
8/12 anonim 

válasza:

Huh látod, ez egy jó kérdés...:) 2 féle ideálom van. Nálam /19 vagyok/1-2-3 évvel idősebb pasik, akik vagányak, helyesek, nem "nyuszik", és szeretnek!
A másik ideál az érettebb férfiak, ezalatt a 26-32 éveseket értem. Legyen jóképű, sármos, szeressen, és lehetőleg rendelkezzen megteremtett hátérrel. Kb. ennyi! :)
9/12 anonim 

válasza:

Szőke haj, kék szem, helyes/aranyos arc... ha ezek megvannak, akkor már semmi sem érdekel...
10/12 anonim válasza:
sztem ne legyen kisfiús, legyen férfias, komoly arccal, ne legyen EGO, de legyen talpraesett, ne hordjon olyan gatyát, amiből kilóg az alsógatya, nagyjából olyan zenét halgasson, mint én... legyen jólfésült és jólnevelt, de ne legyen művészlélek, és nyálas... az összhatás a lényeg , szóval... de szőke ne legyen, inkább barna hajú, nagyon szürke, vagy fekete szemekkel... attól én odavagyok!!! ja és ne legyen tökéletes, és rohanjon utána minden csaj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!