Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
Sziasztok. Van 1 lány, akibe beleszerettem. Ő erről nem is tud. Mindíg mindent elmond nekem. Családi problémákat ilyeneket.. Tudom, hogy nem belém szerelmes, de ő is tisztában van azzal, hogy akibe szerelmes, azzal nem lehet semmi sem köztük. Eléggé rossz, hogy megölel, és ő szerintem csak barátilag gondolja..
Szerintetek lehet bármi esélyem, hogy belém szerssen?
Mert nagyon jól elvagyunk.. Lehet csak idő kérdése?
Veletek, még nem volt ilyen? Hogyan kezeltétek a helyzetet? Mi sült ki a végén?? :)
15F
Ha a szemedbe mondta az illető, akkor búcsúzz, ha nem akkor van esélyed.
Ha pedig pasi az illető, és te vagy a nő, akkor megérdemelnél egy nagy pofont.
Rendebn első. Kedves második. Én nem értem az ilyen embereket mint Te.. Van kb 15 mondat amit leírtam végigolvastad. És az utolsó kibaxot sort nem olvastad? 15F :D
Igazából, már annyira jóban vagyunk, hogy megöleljük egymást meg minden.. Szóval nem lesz könnyű. Inkább tényleg figyelem mit reagál :)
hát. szerintem: vagy elmondod neki, hogy mivan pl: figyelj ugye mi nagyon jóban vagyunk, de én kicsit jobban szeretlek mint barát és ha esetleg te is kicsit többet érzel tudnálak szeretni úgy is.. vagy valami hasonló
vagy elhívod valahová pl parkba vagy valami, vagy elmész hozzá és ha megfelelőnek érzed az időpontot akkor átöleled és lekapod, meglátod mi lesz. max megkérdezi, hogy mivan :D de mindenképp mondd el neki... egyre rosszabb lesz csak. hidd el én tudom :DD és ha megmondja hogy csak barát vagy akkor most még könnyebb túllépni rajta :)
15/f :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!