Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy több az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy több az egoista lány, mint egoista fiú?

Figyelt kérdés
Sokszor olyan lányok is nagy egóval bírnak, akik nem is tartoznak a szép kategóriába. Van, hogy kövér lányoknak akkora egója van, hogy csak nézek. Szerintem azéert van, mert még az ilyen lányoknál is sok ostoba csicska próbálkozik be és ettől van akkora egójuk. Meg hát ugye vannak a fura arcszerkezetű lányok, ők is nagyon egoisták, de persze a legtöbb egoista csaj tényleg szép, sajnos. Gondolom mindegyik azért ilyen egoista és kegyetlen, mert sok ostoba nyalizik nekik. Én sosem nyalizok, sőt megmondom a magamét, de hát sokat nem érek vele, hiszen ezek már véglegesen elromlottak, sajnos.

2013. aug. 22. 21:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

A nők elvárása:

helyes

pénzes

szórakoztató

intelligens

szexisten

---

Ha ezekből egy is hiányzik, felejtős vagy. :)

2013. aug. 22. 21:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

cserébe kapsz egy

szép,szintén pénzes,intelligens,vicces,szexistennőt

A valóság:

kapsz egy szétrakott lábat azt' örüljé' ;)

2013. aug. 22. 21:33
 13/21 anonim ***** válasza:
#10-es! Milyen szép is lenne ha más lányok is így gondolkodnának :) 19/F
2013. aug. 22. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
37%
# 9 te nagyon csúnya lehetsz...
2013. aug. 22. 21:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, ez a híres női empátia, fejlett érzelemvilág, együttérzés (ami csak a feministák agitpropjában létezik).
2013. aug. 22. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Miért lennék egy csúnya? Olyan vagyok amilyen vagyok és kész. Van aki így elfogad van aki nem. Ez van. De amúgy... szerintem abból, ahogyan egy ember ír, nem lehet megállapítani, hogy szép vagy sem. De hát... ha már az emberi butaság ide fajul... -.-"
2013. aug. 22. 21:38
 17/21 anonim ***** válasza:

Észre.

Mert a sok papucs ugrál elõttük!

Ha nem csinálnák kisebb lenne!

2013. aug. 22. 21:59
 18/21 anonim ***** válasza:

" lányok, a fiúk egója

sokszor jóval nagyobb mint a lányoké."

Bullshit!

2013. aug. 22. 22:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Mindkét nemben van elég egoista, de fontos megkülönböztetni az önbizalmat az egótól. Egy csúnyább, kövérebb lánynak sem kell meghúzódnia a sarokban, csak mert olyan, amilyen. Mert a másik véglet sem jó.

Amúgy meg mindenki a másik nemre dobálja a sarat, hogy milyen egoista, mekkora elvárásai vannak, csak a külső számít nekik... stb.

2013. aug. 22. 23:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Totálisan egyet értek a 9-es válaszolóval.

Te mégis hogy képzeled ezt? Az addig oké, hogy a beképzelt és úgymond, szerinted "szép" csajoknak nem nyalsz. De mi az, hogy megmondod a magadét? Úgy érted te is egy "bully" vagy? (Bocs, nem tudok jobb kifejezést rá magyarul, ez az angol szó fejezi ki azt, amire gondolok.) Tehát bántod a kevésbé szépeket? Bár nem tudom, miért kérdezem ezt, hiszen egyértelmű a kérdésedből, ahol lecsúnyázol, meg kövérezel sok lányt. Mi az, hogy nekik is nagy az egójuk? Hát nagy egója senkinek ne legyen, de nem tom, te mit értesz ezalatt, mert ha van önbizalmuk, hát legyen! Kell is, hogy legyen. És itt úgy láttam, a legtöbb válaszoló egyetért veled, és nem akadt fenn a szóhasználatodon, úgyhogy lehet, hogy lefogják pontozni a válaszomat, vagy éppen te, mert biztos, hogy nem fog tetszeni, és tudod mit, ha valakinek ne legyen önbizalma, az te vagy, mert ha büszke vagy arra, hogy így beszélsz másokról, az nagy baj. Remélem, sosem lesz barátnőd, nem érdemled meg, sorry -.-

2014. dec. 6. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!