Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy történt az első csókotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történt az első csókotok?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt, hol, ki kezdeményezett, és milyen fajta csók volt?Boci, hogy ilyeneket kérdezek, de nekem tegnap történt, és fel vagyok villanyozva.:)Éppen lovagoltunk, egy lovon ültünk, és akkor hirtelen megcsókolt amikor vágtáztunk, úgy hogy megbökte a vállamat, hátrafordultam hozzá és megcsókolt.Rám éppen a szívbaj jött, egyrészt, mert ez volt az első csókom, másrészt pedig azért mert féltem, hogy a nagy vágtában valami baj lesz.De aztán mikor elcsattan a csók, akkor leállítottunk szinte egyszerre a lovat, felé fordultam teljesen, és egyre jobban kezdtünk belejönni a csókolózásba, végül átjutottunk franciáig!:)Istenem de boldog vagyok!:)Ezt csak azért írtam le, hogy ti is tudjátok az enyémet, és igazságos legyen.Na nektek hogy történt?
2013. aug. 22. 19:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de majd egyszer eljön a Te időd is meglátod!:)
2013. aug. 22. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Á, én már lemondtam róla. Kizárt, hogy legyen olyan lány, akinek egy kicsit is bejönnék, eddig minden lány azt mondta, hogy undorító vagyok, és sose lesz senkim.
2013. aug. 22. 22:21
 13/21 A kérdező kommentje:
sajnálom, de miért lennél undorító?Ezek a lányok, nagyon szemetek, főleg hogy még játsszák a jósnőt is... Ezek nagyon bunkó, ocsmány, neveletlen emberek, ne ilyen bunkóknál próbálkozz.És ne mondj le róla, neked is van jogod ahhoz amihez a többi embernek! Mint pl.:van jogod a szerelemhez! ne hidd már le nekik ezeket!
2013. aug. 22. 22:26
 14/21 anonim ***** válasza:

Nagyon jó volt :D 2 hónapja kezdtünk akkor találkozgatni, és kezdett kialakulni a kapcsolatunk. Több mint egy hétre el kellett mennem, mert nyaralni mentünk. Az előtte való nap átmentem hozzá, jól szórakoztunk, csak kicsit elszontyolodtam, megmondtam neki, hogy hiányozni fog, és először mondtam neki hogy szeretlek. Azt mondta ő is szeret, és hogy ne hiányoljam annyira, megcsókolt. Aztán még folytattuk estig... :D

22/f

2013. aug. 22. 22:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Na ez nagyon jó, romantikus lehetett. Akkor jól kicsókolóztátok magatokat!:) Köszönöm szépen, hogy megosztottad velünk!:)
2013. aug. 22. 22:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem nem veszem fel a versenyt a többiekkel, de tessék az én sztorim:

Másfél hónapja beszélgettünk Skype-n, sajna a távolság miatt nem tudtunk addig személyesen találkozni. Ám akkor eljött a nagy lehetőség, feljött ide Pestre egy barátnőjéhez. Kimentem az állomásra elé, elmentünk a lakhelyükhöz, majd miután lepakolt, sétálni mentünk. Hősök tere, és környéke... :)

Az 56-osok terénél aztán úgy döntött, hogy feküdjünk le. Lefeküdtünk, cseverésztünk, majd felállt, hogy márpedig neki most pisilnie kell (Már egy ideje kínozta a szükség :), és elment. Én tovább heverésztem, mígnem meghallottam a közelgő lépteit... megpillantottam arcát, ahogy fölém hajolt... és éreztem, hogy ez az a pillanat... deee akkor igazából csak egy szájra puszi történt, az első igazi csók kicsit később következett be...

Sétálgattunk a városligetben, a karom finoman átöleli a derekát, amikor elérkeztünk egy elágazódáshoz. Ő jobbra akart menni, én balra. Addig húztuk-vontuk egymást erre meg arra, hogy végül a nagy huzavonában azon kaptam magam, hogy mindkét kezem a derekán nyugszik, és szorosan magamhoz ölelem... látom a szemében a vágyat, és szerintem az én szemem is hasonlót mutathatott... szívem a torkomban dobog, lassan elfordítom a fejem, egész közel hajolok... alehunyom a szemem... és érzem, ahogy az ajka az én ajkammal összeolvad. Fantasztikus érzés volt, és egy darabig folytattuk is a dolgot... a végére már kicsit befigyelt a nyelv is.... :)

De lényeg a lényeg: Végül arra mentünk, amerre én akartam :P

2013. aug. 23. 00:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi, Neked is a választ!:) Szerintem ez nagyon romantikus, és gratulálok, a győzelmedhez!:) (úgy értem ahhoz, hogy arra mentetek amerre Te akartad) Lehet ha nem csókolod meg ez nem így történik!:) De komolyan ez olyan édes!:) Köszi még egyszer a választ!:)
2013. aug. 23. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jó volt :) A fiú szobájában voltunk. Ott beszélgettünk. Megkérdezte, hogy adhat-e egy puszit az arcomra :) Aztán adott a szám sarkába is, aztán volt egy szájra puszi, utána meg rendes nyelves csók :) Meg utána persze még sok :D
2013. aug. 24. 21:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem 27 évesen történt egy moziban egy lánnyal, akivel aznap találkoztam életemben először..:'D Amolyan félig-meddig szánalomból engedte amúgy, hogy végre én is túl legyek már rajta.X) De amúgy nagyon jó volt az a pillanat, és az a nap is végig. Csak hát kicsit szánalmas ugyebár..:'D
2013. aug. 24. 22:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök válaszát.Utolsó előtti, romantikus lehetett, szívesen lettem volna a helyedben , de azért én sem panaszkodhatok!:) Utolsó, a tied is romantikus lehetett azért, attól függetlenül, hogy szánalom is volt benne, de szerintem a csók tökéletes érzéséből nem vesz el semmit!:)
2013. aug. 25. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!