Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mai 13-14 éves lányok 20-21 éves pasikkal járnak?
Példa, sőt már babát is vár:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
(16 éves, fiúja 22, de 2,5 évvel ezelőtt jöttek össze szóval 13,5 éves volt a lány amikor a 19,5 éves pasijával összejött.) Most komolyan, mi a jó nektek ebből? Nagyon kíváncsi vagyok.
Először is respect az 5-ösnek. :D
Ez elég gáz az tény, de mivel pont 21 éves vagyok, és csávó hát baz**g akkor se jönnék össze egy 14 éves csajjal ha csak az a korosztály élne a földön.. De végeredményben kettőn áll a vásár. Sztem gáz mind a 2 embernek de hát ez van... nekem aztán ba**ott mindegy h ki mit csinál...
Egy lány a biztonságot és a leendő apát keresi párjának, és nem a szépfiúcskákat. A szépfiú jó citrompasinak. Kicsavarni azt a pár hasznos cseppet belőle és dobni.
Az a pasi akinek van valamije. az alkalmas lehet eltartani egy családot. Akinek meg semmije nincs mire alkalmas?
( hát citrompasinak :P)
Milyen család, 14 évesen? Ugyan már... És 20 évesen mit lehet felmutatni, azt, hogy egy bulizós, pedofil, munkás vagy? Meddig fajul még ez a társadalom?
Nyugalom kérdező, az ilyen lányok csak a péniszre mennek
meg arra a kevés pénzre, ami van a 20 éves fiúnak.
A normális, érett 20 évesek egyetemre járnak, szóba sem állnak az ilyen beképzelt, tudatlan, állatra méltó viselkedéssel bíró lányokkal.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!