Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác így viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác így viselkedik velem? .

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Van egy fiú, akibe már jó ideje (3 éve) belezúgtam, de neki nem mondtam el. Nem igazán mondanám magunkat barátoknak, de jól kijövünk, szoktunk suliban együtt hülyéskedni, piszkálódni egymással. Van úgy, hogy beszólogat, mindegy mit csinálok. Ha csak ketten vagyunk valahol, akkor meg tiszta rendes, meg azzal jön, hogy szerinte milyen okos vagyok, meg kreatív (zenélek). Néha úgy érzem keresi a társaságom, és kedvel. Viszont van barátnője, és előttem folyton szóba hozza, tök váratlanul. Miért viselkedik így velem? Előre is köszi a segítséget!

2013. aug. 22. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
tudja, hogy bejössz neki, de szereti a barátnőjét, vele akar lenni, ugyanakkor a barátod szeretne lenni :)
2013. aug. 22. 15:02
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ. :)
2013. aug. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!