Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 20 év alatti srácok, akik szívesen hordanak valamilyen női ruhaneműt?
Figyelt kérdés
Engem rendkívül érdekel a dolog. Magam is szoktam viselni cicanacit, farmerszoknyát, melltartót vagy feszes, női farmerokat. Persze csakis itthon.2013. aug. 22. 14:36
11/24 anonim válasza:
na jó, itt az ideje eltávolítani ezt a témát a megválaszolt kérdések közül
12/24 anonim válasza:
magam is meleg vagyok de az ilyen kérdéseket olvasva még én érzem szarul magam....
14/24 anonim válasza:
Én női bugyit és harisnyát szoktam hordani.
15/24 anonim válasza:
Hát ki mit szeret..:D
Én csak női farmerokat hordok mert ahogy az előttem szóló is leírta, férfiban nincs olyan szép, szűk skinny farmer
16/24 anonim válasza:
Magassarkún kívül semmi sem vonz.
17/24 anonim válasza:
A tornadresszt is próbáljátok ki harisnyával is :)
19/24 anonim válasza:
OP is fag! (nahát, ki hitte volna)
20/24 pepperoni12 válasza:
sziasztok én nem hordok nõi ruhákat! De szìvesen megismerkednék olyan sráccal aki szereti a nõi ruhákat paròkàt! Szeretném az szexet fõleg az oràlt. egy ilyen fiùval csinàlni a csòktòl se zárkôzom el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!