Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mikor már elég jól vagyok, akkor az ex valahogy mindíg megjelenik a képben valamilyen módon?
Ez azért van, mert nem tetted túl magad rajta.
Tudom, könnyű ezt mondani és nehéz megtenni, de: dolgozd fel és zárd le magadban - és akkor, ha megjelenik a képben, közömbös lesz, mint a többi ember, akivel a buszon utaztál a héten.
Az új dolog nem sikerült és csak egy nagy katasztrófát csináltam belőle , amitől már végül rosszul is lettem én magam is hát még a másik fél . :( Legszivesebben elvonulnék valahova jó messzire . Nem zártam le ,mert egyszerűen sokminden kimondatlanul maradt bennem , ez az őrületbe kergetett, hogy még csak meg sem mondhatom amit gondolok és érzek , és mit sérelmezek . Szóval ez is egy nagy gond . A legjobb az lenne ,ha megjelenne egy olyan valaki aki úgy álna valamihez velem kapcsolatban ,hogy na csak lazán ,de kedvesen , érezzük csak jól magunkat . Ne legyen semmi véressen komoly , kell valaki de képtelen vagyok sokat adni ,mert kivagyok még mindíg érzelmileg és kedves vagyok meg törődő , de nagyon komplikált és sok sok türelem kell hozzám . Sokmindent hülyeséget is el kell viselni tőlem , de ez mind ilyen harc féle , mert félek magam kiszolgáktatni . Szóval nem hiszem ,hogy csak úgy fog pottyani az égből egy megértő, kedves de férfias , határozott férfi aki sok türelemmel lenne velem ,hogy én végre normálisan tudjak hozzáállni egy kapcsolathoz ,meg a mésik emberhez .
Ezért gondoltam ,hogy jobb most ha magam leszek , nem megy nekem pillanatnyilag semmi senkivel . Ilyen álomherceg meg nem fog kinőni a semmiből . Ezek az érzelmi dolgok , nagyon meg tudják az embert viselni . :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!