Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
+20 fiúk, nálatok kizáró ok lenne egy kapcsolatban, ha a lány nem akarna orált?
mármint azt engedné, hogy ti csináljátok neki, de ő nem akarná nektek.. undorítónak találná, meg megalázónak
a válaszokat köszi
Az a nő aki megalázónak tartja az orált, komoly problémákkal küzd és fogalma sincs a szexről.
Az orális kényeztetésben semmiféle megalázás nincs. Nem értelek. Te megalázod a pasidat azzal, hogy kinyalatod magad? Egy rohadt szexrabszolga mikor ezt csinálja? Lenézed utána? Kevesebb a szemedben?
Neked jó ha csinálja?
Normális vagy?
először is, nem kötelezem arra, hogy ő nekem csinálja, ugyanis NEM EZT ÍRTAM KI A KÉRDÉSBE! Hanem azt, hogy ENGEDNÉM. nem erőszakolnám rá, ha akarja csinálja, ha nem, nem. sőt, a legtöbb férfi örül is a fejének, ha kinyalhat egy nőt.
másodszor is, hihetetlen bunkók egyesek. mi az, hogy valaki ilyet ír nekem, hogy "normális vagy?" mit képzelsz te? nem hiszem el, hogy nem lehet normális megfogalmazásban leírni a véleményed. te nem vagy normális. azért jöttem ide, mert nem vagyok tisztában a helyzettel, válaszokat vártam, tanácsokat, azért írtam ki kérdést. nem savazásra voltam kíváncsi, vagy ha mégis, nem ilyen hangnemben, úgy gondolom, ellehet mondani normálisan, tisztelettudóan is a véleményed. csak a szád nagy, mert nem látom az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!