Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
+20 fiúk, nálatok kizáró ok lenne egy kapcsolatban, ha a lány nem akarna orált?
Figyelt kérdés
mármint azt engedné, hogy ti csináljátok neki, de ő nem akarná nektek.. undorítónak találná, meg megalázónak
a válaszokat köszi
2013. aug. 22. 13:22
1/34 anonim válasza:
Nem, mert volt már nem is egy ilyen barátnőm. Végül mindegyik ráborult, mint özvegyasszony a keresztfára!
2/34 anonim válasza:
Nem lenne kizáró ok mert nem lenne kapcsolat. Már bocsi de ha én kinyalom akkor ö engem miért nem???? undorodik tölem??? Mitöl???
3/34 viktor123456 válasza:
Amig ez undorító szerinte, addig difis az agya és az agya miatt lenne kizáró ok.
4/34 anonim válasza:
Lányként írom, hogy ez így nem jó. csinálhatja neked de te neki nem? Akkor ő se neked, csak szex, natúrba, előjáték nélkül.
5/34 A kérdező kommentje:
jó, akkor most hagyjuk az undorítót.
elsősorban inkább "megalázó"
2013. aug. 22. 13:26
6/34 anonim válasza:
Miért lenne megalázó? Azt, akit szeretünk, miért ne érinthetnénk meg a testét ott is? mi ebben a megalázó? Nem kötelező a pasinak önző módon sz*patnia téged, csak ahogy nindkettőtöknek jó.
Ezen az alapon a pasik is nyávoghatnának, hogy de megalázó nyalni...
Nem értem. :/ 23L
7/34 anonim válasza:
mi a megalázó? akkor lenne az ha nem akarnád, és rád lenne erőltetve... ha arcodra spriccel, vagy a hajadra akkor már megalázó szerintem.
8/34 anonim válasza:
De mi benne a megalázó?
Nem kell térdelned, nem kell, hogy fogja a fejed...
9/34 anonim válasza:
Ha térdelne elötted és úgy kéne kielégítenie, akkor még azt mondom jólvan megalázó, főleg ha a pasi is fitoktatja, hogy milyen kemény gyerek. De a térdelés is belefér egy jól működő kapcsolatba. De az, hogy semmiféle képpen nem, de ő meg szeretné... ez szánalmas...
10/34 anonim válasza:
Hát nem örülnék neki, de akkor én se csinálnám neki az tuti :)Ha olyan a felfogása, hogy ez neki megalázó és nem úgy látja, hogy ezzel örömet okozhat a párjának az már alapból rossz kiindulási pont... 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!