Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek milyen az ideálotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés
Szem, száj, orr, mell, alkat, magasság,........ és főleg a belső értékek! :)
2013. aug. 22. 12:56
 1/10 Sir Sarcasm ***** válasza:
Palvin Barbara
2013. aug. 22. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
2013. aug. 22. 12:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Haha, 2-es :)
2013. aug. 22. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Külsőre: Legyen nagy szép szeme, hosszabb haja és az arcbőre legyen sima (ne legyen rajta túl sok pattaás stb.) Nekem a nagyon nagy mellű lányok nem jönnek be, szval a melle legyen kicsi vagy közepes. Szerintem jobb ha a puncija kicsit szőrös, pl egy csíkban felfelé meg van hagyva.

Belsőre: Megbízható, és ő is bízzon meg bennem, őszinte. fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Legyen vidám, kicsit humoros.

2013. aug. 22. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
#2-nek érdekes ízlése van...persze értem a viccet, de még belegondolni is szörnyű, hogy jut eszébe valalkinek az a nő. (:
2013. aug. 22. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Külsőre nincs annyira.

Legyen átlagos,normál alkatú.

Amúgy orr? :D

Fura,hogy tényleg van aki azt nézi. Nekem is mondták már,hogy "tetszik az orrod profilból",pedig szerintem az egy tök aszexuális testrész.

Belsőre:

Legyen normális,kedves,nem folyton bulizós/piálós,ne facebookon éljen.

Legyen olyan,aki 40 fokban nem túrázni akar menni,hanem inkább otthon marad a hűvösben.

Hasonló ízlésű,mint én,pl. inkább rockot hallgat és nem mondja,hogy az szenny.

2013. aug. 22. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért már az imponáló hogy kajával kínál :PPP
2013. aug. 22. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nyugodtan küldhettek még! Kiváncsi vagyok.:)
2013. aug. 22. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ugyan nő vagyok, de mivel nem kaptál sok választ, ezért írok én is, remélem nem baj. Ha férfi lennék a fiatalkori Sophia Loren-t mondanám, szerintem gyönyörű volt. - de nőként is ezt gondolom.
2013. aug. 22. 13:51
 10/10 anonim válasza:
alacsonzabb legyen mint én :) hullámos barna haj,szép szemek,gyönyörű ajak,a mell az nem mérvadó ,nem baj ha kicsi,de jobb ha nagy ,jó formás fenék,ellenállhatatlan lábak :))kb.ilyen+az erkölcs nálam a legfontosabb a belső közül
2013. aug. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!