Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lány ideálotok van?
barna,fekete haj
kék szem
kb ezek amik nagyon tetszenek de nem mérvadó szóval nem ez alapján fogok választani :D
Kedves, aranyos hűséges.
Ennyi bőven elég nekem.
Én imádom a szőke hajú lányokat de a barnákat is. A feketéket hát.. az már necces :D egy jó formás segg olyan tenyérméretű nekem az a tökéletes és cickónál is. Én szeretem ha a csajnak van egy stílusa de ne egy r****c stílusa legyen hanem egy normális. legyen ápolt. Ez így külsőre az ideál.
-szőke haj
-kék szem
-szép arc
-formás popsi és cici
Külsőleg nem igen van ideálom,az adja magát,legyen szép,nem irok haj meg szemszineket,nálam ne legyen magasabb,súlya átlagos
Belső lehessen vele beszélni,ne legyen bunkó,egy kis humor sem árt,kedves,jofej
Jelenleg?
Egy normális lány,aki nem fb-n él,nem piál/bulizik állandóan,külsőre átlagos és még karácsony előtt megtalál :D
Haj: Bármilyen szín, a göndör a favorit, de lehet bármilyen, álljon jól a lánynak.
Arc: szem: kék/zöld orr: ne legyen túl nagy, inkább pici orr száj: kis száj, kicsit kacsásabb (nem műtéttől, alapból kicsit kijjebb van)
Mell: Ne legyen túl nagy, de ne is legyen kicsit, álljon jól neki, férjen bele a tenyerembe, de azért kicsit lehet nagyobb:3 Has: lapos, kicsit izmosabb Csípő: aránylag legyen széles, a lány vékony, de kicsit kikerekedik, de mivel sovány, nem dudorodik ki, csak alakban látszik, hogy nagyobb Láb: izmos comb, izmos vádli (azért ne mint egy férfi), szőrtelen láb: 40-41nél nem nagyobb, jól ápolt, szexi kis láb, olyan nyalnivaló:3 Belsőt azért nem írok, mert az mindig változó. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!