Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy 27 éves férfi eddig még egy lánynak sem kellett?
Nekem mindig azt mondják, hogy próbálkozzak. Te vagy az élő példa (többek között, mivel rengeteg olyan van, mint te), hogy a magunkfajtáknak teljesen felesleges, maximum beégeti, lejáratja magát az ember, úgyis esélytelen.
Ezt mindig olyanok mondják, akik bejönnek a lányoknak. Akik nem jönnek be, azok fejre is állhatnak. Neked legalább egyetemi diplomád is van és dolgozol is (gondolom a szakmádban), mégsem kellesz a nőknek.
Azt megkérdezhetem, hogy milyen magas vagy és milyen testalkatú? Kövér, sovány, normál, vállas, izmos, szálkás, sportos?
Illetve az arcberendezéseddel mi a helyzet? Nem muszáj képet küldened, de van valami nyilvánvaló hátrányod, mint
- Elálló fülek
- Nagy orr
- Csúnya szemek (mint Steve Busceminek)
- Kiálló vagy elöl szuvasodó fogak.
- Beszédhiba. Pöszeség, raccsolás, selypítés, esetleg túl magas (b.u.z.i.s) hang, vagy az ellenkezője, dörmögően mély, nem férfiasan mély.
- Kopaszodás, őszülés, vörös haj vagy seszínű haj
- Szeplők, szemölcsök, pattanásos bőr, esetleg valami nagy szőrös szemölcs valahol az arcon, nyakon, ami odavonzza a tekintetet.
Igen, a szakmámban dolgozom, és nem keresek rosszul (magyar viszonylatban), de ez semmit sem jelent a lányoknál.
A magasság szó csak akkor értelmezhető, ha székre állok, a legtöbb lánynál alacsonyabb vagyok.
Testalkatra azt mondanám, hogy kövér, elég sok túlsúly van rajtam.
Az arcnál meg a kopaszodást kivéve mindből jutott kisebb-nagyobb mértékben. De talán a legbosszantóbb a kisfiús arc. 27 éves létemre a minap elkérték a személyim egy sör miatt...
13: Egyik nőcsábász barátomnak volt egy jó vicce erre.
- Mi a különbség Brad Pitt és Megan Fox között?
- Utóbbi ha ismeretlenül lesmárol 100 pasit az utcán, abból maximum 10 fogja azt mondani, hogy elnézést, de van barátnőm/nem vagy az esetem. Előbbinél viszont 90 fogja pofán vágni annak ellenére, hogy az esete vagy sem és csak 10 nő fog elolvadni a csóktól.
Mi a tanulsága ennek a viccnek? Hát az, hogy férfiként nem elég jól kinézned és gazdagnak lenned, mindenképp kénytelen vagy meghódítani a nőt.
A különbség, hogy ha jól nézel ki, akkor már csak két másik akadályon kell átküzdened magad. Pénzügyi szempontból is meg kell felelned a nő mércéjének. Ha ennek is megfelelsz, akkor jön a döntő játszma. El kell nyerned a szimpátiáját.
Avagy jó külső + pénz + szimpátia. És te leszel a nők álma. Ha bármi hiányzik ezek közül, már hendikeppel indulsz.
jó külső + pénz + unszimpátia = te leszel a felszarvazott, gazdag férj, aki szintén hűtlen és k.rv.zik;
jó külső + szegénység + szimpátia = te leszel a szerető a gazdag férj mellett;
jó külső + szegénység + unszimpátia = illuminált állapotban lévő ribiket megkaphatsz szórakozóhelyeken, illetve 20-25 éves korig bezárólag tiniribiket is a szomszéd BMW-jének támaszkodva;
rossz külső + pénz + szimpátia = te leszel a felszarvazott, gazdag férj, aki amúgy hűséges vagy egy egyszerű balek, akit lehúznak;
rossz külső + pénz + unszimpátia = a prostituáltak tárt karokkal várnak;
rossz külső + szegénység + szimpátia = legyünk csak barátok fiúcska leszel;
rossz külső + szegénység + unszimpátia = Tajgetosz;
Kérdező: Meg is van a problémád.
Alacsony vagy: Ez egy irtózatosan nagy hátrány, de ha úgy néznél ki, mint Tom Cruise, akkor talán még lenne esélyed. De elmondásod szerint még túlsúlyos is vagy, ami szintén nagy hátrány, főleg ha alacsony is vagy mellé, mert ez tovább rombolja az illúziót. Ha 190+ lennél, akkor még mackós kategóriában indulhatnál, de elsőként fogyjál le és kezdj el gyúrni. Nagyon izmos se legyél, mert az se jó. Mondjuk ilyesmi külsővel már növekszik valamelyest az esélyed: [link]
A kisfiús arc pedig előnyödre válhat, főleg így, hogy nem kopaszodsz mellé. Csináltass valami jó divatos, dús frizurát, például ilyet: [link]
Persze ehhez gyomor kell, hogy Justin Bieber imitátor legyél. Kérdés, hogy a célod, hogy nőt szerezz van-e elég erős ahhoz, hogy előnyt kovácsolj hátrányos külsődből.
Én megtenném, de nekem már nincs kisfiús arcom. Amíg az volt, addig nem volt menő a kisfiús még a tinilányok körében sem. Ők is 5-10 évvel idősebb pasikat akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!