Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha egy 27 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy 27 éves férfi eddig még egy lánynak sem kellett?

Figyelt kérdés
Pedig elég sokat próbálkoztam, de eddig még minden lány elutasított, és úgy érzem, hogy nekem soha sem lesz már senkim.

2013. aug. 22. 10:37
1 2
 1/16 anonim válasza:
57%

Még nem, de 35 évesen már az! Addig már utol kell hogy érjen a viszonzott szerelem.

Próbálj változtatni, hátha..

2013. aug. 22. 10:42
 2/16 anonim ***** válasza:
ez gáz
2013. aug. 22. 10:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok miből állt az a próbálkozás...
2013. aug. 22. 11:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
mit értesz próbálkozás alatt? illetve ezt milyen módon tetted, teszed? mert nem mindegy ám....
2013. aug. 22. 11:04
 5/16 Noydra ***** válasza:
100%
Az előző 2 kérdésre lennék kíváncsi én is...
2013. aug. 22. 11:06
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát alapvetően 3 alaptípusra osztanám a próbálkozásaimat. Az egyiket az ismerősi kör jelentette (egyetemi csoporttársak, edzésen megismert lányok stb.). Itt először közeledni próbáltam (kettesben senki sem maradt velem soha), mikor meg megpróbáltam elhívni valahova, egyszerűen nemet mondott, vagy kifogásokat keresett (ilyenkor persze már próbálkoztam egy ideig).

A második alaptípus a leszólításos, amiben elismerem nem vagyok túl erős, de próbálkoztam már buszon, vonaton, buszmegállóban, könyvtárban, egyetemen, plázában, városi rendezvényeken; egy ártatlanabb kérdéssel próbáltam nyitni, de rövid úton mindegyik lerázott.

A harmadik altípus a netes ismerkedés, itt jól el tudok beszélgetni a lányokkal, de azonnal lelépnek, amint képküldésre kerül a sor (pontosabban miután küldök képet magamról)

2013. aug. 22. 13:00
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jó lehetőségeid vannak, mint amit az első bekezdésben írtál, hogy egyetemi csoportársak stb, akkor ott próbálkozz. Csak lesz előbb utóbb valaki vagy valakinek az ismerőse vagy ismerős ismerősének az ismerőse. Mászkálj velük, menjetek bulizni edzeni stb előbb utóbb csak beleakadsz valakibe. Használd ki a lehetőségeket. A netes ismerkedés nem túl jó(sokkal jobbak az esélyeid élőben), de nekem csak a net maradt, de egyszer majd csak találok én is valakit 27f
2013. aug. 22. 13:15
 8/16 anonim ***** válasza:
és,hogyan probálkozol? például,hogy szolitod le mit mondasz ilyenkor? és hogyan rázott le? tudod a szépség relatív dolog a magabiztosság és az egyéniség nyerö a lányoknál
2013. aug. 22. 13:26
 9/16 A kérdező kommentje:

7: Az egyetemi csoporttársak csak voltak, amíg oda jártam. Most már dolgozom, a munkahelyemen viszont nem lehet ismerkedni. Bulizni viszont még egyetemi éveim alatt sem igazán jártam el, nem az én világom.

8: Mindig valami olyan témával próbálok nyitni, ami nem tolakodó (régebben próbáltam egyenesen megmondani, hogy tetszik, mire azonnal megkaptam az egyenes választ, hogy akkor se kezdene velem, ha én lennék az utolsó férfi, szóval ez felejtős). Szituáció adja. Buszon pl. ha egyedül ül: Szabad ez a hely? gyakran jársz erre? Stb. (Itt nyilván nincs menekülőútja, de vagy elhallgat, vagy előveszi a telefonját nyomkodni vagy zenét hallgatni.)

2013. aug. 22. 13:37
 10/16 anonim ***** válasza:

ezt ha így megmondta a szemedbe,hogy akkor se ha te lennél az utolsó hát nemtudom akkor ott valamit sértönek találhatott.Én nem hiszem el,hogy ha probálkozol 100 nönél teszemazt akkor mind a 100 elutasít.Nem lehet,hogy esetleg volt akiröl csak azt hitted hogy elutasít? közben pedig csak várta,hogy kicsit még tekerj? csak kérdezem.

buszon ne ismerkedj de vonaton volt,hogy a következöt csinaltam leültem mellé, és megkérdeztem hogy bocsánat melyik megálló után jön XY,aztán elkezdtem beszélni róla,hogy mi dolgom is ott megkérdeztem ö merre tart és így elbeszélgettünk,nem kell egyböl lerohanni.a végén megkérdezed,hogy esetleg találkozhattok e még. Sajnos volt barátja de attól még egy jót beszéltünk.

2013. aug. 22. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!