Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép az arcom?
2013. aug. 21. 22:32
21/41 anonim válasza:
Nem szép,,gyönyörű..............
22/41 anonim válasza:
Miért nem vagy 10 évvel idősebb? :(
23/41 anonim válasza:
9, 11 attól még ,hogy ti nem vagytok ilyen csinosak attól még nem kell leugatni am BÜSZKE VAGYOK! VÉGRE NEM EGY 12-13 ÉVES AKI A TÜKÖR ELŐTT A SAMSUNG GALAXY 300-EL PUCSÍT mint egy k.... am szép az arcod ,és a cica ,hogy bambul ,de aranyos!
24/41 anonim válasza:
japánul én is tudok már valamit gagyogni a sok animétől :D meg az egyszerű szövegeket értem :DD
amúgy szép vagy és a kisugárzásod is aranyos :)
25/41 anonim válasza:
Cuki az a felső, blúz, vagy mi! Végre egy korának megfelelően öltözködő lány.
27/41 anonim válasza:
nagyon bzmeg, barmit mondok amit hallani akarsz, csak csinalj mar valami ertelmesebbet is a folyamatos fotozas helyett.
28/41 A kérdező kommentje:
Attól még ,hogy kitettem 3 képet nem fotózom magam folyamatosan.
2013. aug. 22. 00:39
29/41 anonim válasza:
szép lány vagy :) Reméljük, szép is maradsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!