Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár óra ismeretség után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár óra ismeretség után csókolózni egy sráccal?

Figyelt kérdés

Röviden: eddig még nem csókolóztam soha. Nem vagyok valami kihívóan öltözködő csitri meg hasonlók. Megismertem egy buliba (életem első bulija volt az iskolaikon kívül) egy srácot. Sokat beszélgettünk, táncoltunk, majd mondta, hogy nagyon tetszem neki és megkérdezte, hogy megcsókolhat-e. Én meg belementem...

Lehet csak én veszem komolyan, hisz ez nem olyan mint a szüzesség. Vegyes érzelmeim voltak utána, és egy kicsit szégyelltem magam, hogy ilyen könnyen belementem. Nem leszek ettől egy hülye kis rbanc?

16/L

2013. aug. 21. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne szégyelld magad, és ne törődj azokkal akik ler*bancoztak, nagyon fura emberek valaszolnak itt... :D Nekem is egy szinte ismeretlen fiúval volt az első csókom, még meg se kérdezett előtte. Ettől függetlenül (ez 14 évesen történt), most itt vagyok 19 évesen úgy, hogy egyetlen fiúval feküdtem csak le, és fél éve történt meg az első... Szóval ne aggódj, en se lettem r*banc :(
2013. aug. 22. 00:47
 12/14 anonim ***** válasza:
#11es vagyok, mosolygós fejet akartam a végére, nem szomorkodom hogy nem vagyok az :D
2013. aug. 22. 00:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Mindenkinek köszönöm, de azért annak különösen, aki nem rbizett le.:D
2013. aug. 22. 21:43
 14/14 anonim válasza:
Emiatt egyáltalán ne bánkódj! Velem is nemrég ez volt (csak nem első csók, és nem pár óra, hanem tíz perc ismeretség után) és egyáltalán nem bánom, 8 évvel idősebb volt a srác, és nagyon jól csinálta;D
2013. aug. 26. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!