Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár óra ismeretség után csókolózni egy sráccal?
Figyelt kérdés
Röviden: eddig még nem csókolóztam soha. Nem vagyok valami kihívóan öltözködő csitri meg hasonlók. Megismertem egy buliba (életem első bulija volt az iskolaikon kívül) egy srácot. Sokat beszélgettünk, táncoltunk, majd mondta, hogy nagyon tetszem neki és megkérdezte, hogy megcsókolhat-e. Én meg belementem...
Lehet csak én veszem komolyan, hisz ez nem olyan mint a szüzesség. Vegyes érzelmeim voltak utána, és egy kicsit szégyelltem magam, hogy ilyen könnyen belementem. Nem leszek ettől egy hülye kis rbanc?
Azért legközelebb ne add magad ilyen könnyen. A csók azoknál jó, akik szerelmesek egymásba.
2013. aug. 21. 22:08
3/14 anonim válasza:
Hisz ez nem olyan mint egy szüzesség? Jó ennyi erővel ha lesz pasid mond meg neki hogy nem feküdtem le mással csak csókolóztunk.. Pár óra alatt csak úgy? Bocs de ha nem vagy ri.banc akkor a srác telepata és úgy vett rá erre. És ezt full nem rosszból írom.
2013. aug. 21. 22:11
4/14 anonim válasza:
Velem is szinte ugyanez történt, szintén az első csóknál. Bár azóta nem volt másik... és ez is csak két hónapja volt. :D 17L
2013. aug. 21. 22:12
5/14 anonim válasza:
hol vannak az ilyen lányok?
2013. aug. 21. 22:18
6/14 anonim válasza:
velem is ez történt, nagyon bejött a srác szóval smároltunk, szerintem nemgáz!:) fiatal vagy, nem kell a sok szabály mer erkölcs szerint élned. ha neked jó volt, akkor ne is törődj mások véleményével.
2013. aug. 21. 22:28
7/14 Balanus_concavus válasza:
Az itteni válaszolóknak mindenki r.bi, szerintem nem vagy az, viszont tényleg ne add magad túl könnyen, mindenféle fiúnak...
2013. aug. 21. 22:31
8/14 A kérdező kommentje:
Soha nem volt fiúm vagy bárki, aki azt mondta volna, hogy tetszem neki. Nem vagyok csúnya, inkább átlagos, csak nagyon visszahúzódó. Most mégse voltam az... Nagyon szr érzés.:/ Az igazi szüzességet mindig is sokkal komolyabban vettem, de ezután legalább tényleg megértem mit akarnak azzal mondani, hogy csak egyszer lehet elveszíteni.:(
Persze azért jó is volt, mert nagyon rendes srác és lehet, hogy lehetne valami köztünk, de ezután már nem hiszem, hogy járnék vele, mert csak ez jutna eszembe...
2013. aug. 21. 22:34
9/14 anonim válasza:
Ha komolyan vetted volna, a képébe röhögsz. Mi az hogy megkérdezte, hogy megcsókolhat-e:D:D:D Ilyet több lányismerősömtől is hallottam, de ők mind a pasi pofájába röhögtek!
2013. aug. 21. 22:51
10/14 Balanus_concavus válasza:
Ne ostorozd magad buta emberek miatt, egy csók azért nem olyan kemény téma mint a szüzesség, meg azt írtad, hogy jól is érezted magad a sráccal, szerintem nincs rá okod, hogy bűntudatod legyen. Az írásodból ráadásul tényleg tök normális, értelmes lánynak tűnsz, plusz 16 évesen nem is korai az első csók, s gondolj arra, hogy legalább olyan fiúval történt meg aki szimpatikus, s ha valóban az akkor miért akarod vele megszakítani a talán kezdődő kapcsolatot? Én 15 évesen tök részegen egy olyan csajjal csókolóztam először aki nem is tetszett, de már túl akartam lenni a dolgon, csináltuk pár percig, aztán olyan nyögésféléket adott ki, amik akkor számomra még ismeretlenek voltak, és elkezdtem röhögni a szájában:D Szóval az élet nem egy film, hogy minden tökéletes, az biztos... de feleslegesen, amikor semmi rosszat nem tettél, akkor nem szabad ostoroznod magadat, meg átadni magad a bűntudat érzésének, mert az képes nagyon felemészteni az embert, s a bűntudatnak is megvan a sajátos szerepe, ami szükséges is, de a te jelenlegi esetedben ez szerintem túlzás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!