Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Mindjárt megőrülök olyan ideges vagyok.
Elsőnek: igen tudom mire gondolsz én is megkérdeztem h mégis mikor akarják elmondani, azt mondta h a héten vmikor amikor mindenki ráér...
tudom h nem csak msn létezik de...1nem merem felhívni...2legutoljára nem válaszolt iwiwen...3tudja h tetszik nekem és attól félek hogy azért tiltott le mert nem akar velem beszélni...
nah jó..inkább írjak neki üzit vagy várjak hétfőig és suliban tisztázzuk?
háát, valahogy probáld fel venni vele a kapcsolatott(e-mail,sms,stb).,és magyarázd meg neki hogy nem te mondtad el.
ja és szerintem ha le tiltotta az ugy is volt,szerintem a barátnöd mondhata el neki miután ezt át beszéltétek.
a bnőmet is megkértem h ne mondja el és ő át is küldte a beszélgetést ami erről szólt...és ha letiltotta akkor a srác nem tudott volna ráírni h fontos lenne beszélniük...
akkor írjak neki iwiwen vagy egy mailt h megmagyarázzam?és ne várjak vele suliig(hétfőig)
hát ha most leirod neki levélbe a frankót az lehet hogy jó,de csak akkor hogyha ha válaszol.mert lehet hogy nem hisz neked.
de mi van ha nem válaszol? akkor hétfön még rosszabb lessz elé állni és magyarázkodni...de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!