Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Mindjárt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Mindjárt megőrülök olyan ideges vagyok.

Figyelt kérdés
Van 1 srác aki nagyon tetszik stb...énekel egy zenekarban és egyik nap beszélgettünk msnen és kiírt egy honlapcímet, és láttam hogy más lett a gitárosuk, csak én erről nem tudtam.ami azér volt fura mert a legjobb bnőm nagyon jóban van a gitárossal és én is szoktam vele beszélni.rákérdeztem a srácnál hogy mi történt és monta hogy tényleg le akarják váltani de a gitáros még nem tudja.aztán megkért rá hogy ne tőlem tudja meg a srác.montam h jó nem mondom el és megkérdeztem mit csinál ha a srác is látja a honlapot és mondta hogy letiltotta...de vhogy mégsem tiltotta le a srác látta és ráírt hogy fontod lenne beszélniük...azóta az énekes letiltott msnen.hogy magyarázzam meg neki azt hogy nem én montam el a gitárosnak???
2009. okt. 29. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó kis banda lehet..Ha még annyi gerinc sincs senkiben hogy megbeszélje vele aztán így kell megtudnia.. pff! Valami ilyesmi történt volna próba előtt,ha a gitáros srác nem látja az oldalt: "Csá! Te ki ez az ember,azt mondja ő az új gitáros! Jaa izé igen leváltottunk téged vele,szóval már nem vagy a bandában,bocs!" Pff :S:S:S Hát én egy percig sem bánkódnék azon,hogy most az az énekes letiltott...
2009. okt. 29. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:
hívd föl... írj neki e-mailt. írj neki myvipen. írj neki sms-t. nem csak msn létezik a világon.
2009. okt. 29. 15:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek: igen tudom mire gondolsz én is megkérdeztem h mégis mikor akarják elmondani, azt mondta h a héten vmikor amikor mindenki ráér...

tudom h nem csak msn létezik de...1nem merem felhívni...2legutoljára nem válaszolt iwiwen...3tudja h tetszik nekem és attól félek hogy azért tiltott le mert nem akar velem beszélni...

nah jó..inkább írjak neki üzit vagy várjak hétfőig és suliban tisztázzuk?

2009. okt. 29. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:

háát, valahogy probáld fel venni vele a kapcsolatott(e-mail,sms,stb).,és magyarázd meg neki hogy nem te mondtad el.

ja és szerintem ha le tiltotta az ugy is volt,szerintem a barátnöd mondhata el neki miután ezt át beszéltétek.

2009. okt. 29. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem ne zaklasd,jobb szemtöl szembe...az tutti.
2009. okt. 29. 16:06
 6/10 A kérdező kommentje:

a bnőmet is megkértem h ne mondja el és ő át is küldte a beszélgetést ami erről szólt...és ha letiltotta akkor a srác nem tudott volna ráírni h fontos lenne beszélniük...

akkor írjak neki iwiwen vagy egy mailt h megmagyarázzam?és ne várjak vele suliig(hétfőig)

2009. okt. 29. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:

hát ha most leirod neki levélbe a frankót az lehet hogy jó,de csak akkor hogyha ha válaszol.mert lehet hogy nem hisz neked.

de mi van ha nem válaszol? akkor hétfön még rosszabb lessz elé állni és magyarázkodni...de te tudod.

2009. okt. 29. 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor marad a hétfő...így legalább biztos válaszol:Dvagy ott hagy a francba de akkor mind1 legalább tudom h állunk és könnyebb lesz elfelejteni ha tudom h bunkóxd
2009. okt. 29. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
igy van.szoritok neked...
2009. okt. 29. 16:45
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. okt. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!