Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A harminc akárhány éveseknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harminc akárhány éveseknek tényleg csak kihasználásra kellenek a sokkal fiatalabbak?

Figyelt kérdés
Mármint a húszon évesek. Sokszor olvasom, hogy csak kihasználják őket, és a szex miatt vannak velük, mert egy sokkal fiatalabbal a férfiaknak elvileg jobb. Vélemény?
2013. aug. 21. 13:51
1 2
 11/12 DreamWeaver ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! :) Nem tudom, merre jártál az elmúlt napokban, de én szinte minden ehhez hasonló kérdésnél hosszan kifejtettem a véleményemet. :) Ha gondolod, majd privátban belinkelem Neked. Most csak annyit, hogy kortól és nemtől függetlenül tudat alatt mindannyian egészséges és jó génekkel rendelkező utódok érdekében keressük a partnerünket. És itt jó gének alatt nem csak külső jellemzők értendők. Szerintem sem sokkal fiatalabb mondjuk egy 32 éves férfinél a 24 éves nő. A kihasználás sem korosztálytól függ. Egy mai harmincas évei elején járó férfi (mert ugye az is harmincas) még nincsen felkészülve lélekben a családalapításra, egzisztenciálisan mégkevésbé. Egy 24, vagy akár annál fiatalabb nő viszont egy ilyen férfiben egy érettebb gondolkodású, érzelmileg kiegyensúlyozottabb és megbízhatóbb és minden téren tapasztaltabb partnerre lelhet. Nem az a döntő, hogy mit olvasol, hanem hogy mit tapasztalsz a saját bőrödön. A szex pedig ugyanúgy jó a tinikorosztállyal, mint a huszas, harmincas, vagy negyvenes női korosztállyal..., mindegyiknek megvan a sajátságos és bensőséges érzelmi és lelki atmoszférája. Egy 42 éves nő mellett ugyanúgy legyezgetheti egy férfi a hiúságát, mint egy 19 éves lány mellett. De mondhattam volna bármilyen más életkort is (azért érzékletes alsó határral). Ehhez megbecsülés, tisztelet kell és hogy mindenki tisztában legyen a "jó nő" képlékeny, és totálisan félreértett és félremagyarázott jelentésével.

A kivételek minden állításomban erősítik a szabályt.

Na ez sem sikerült rövidre! ;D

2013. aug. 22. 04:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem lógtam egész nap GYIK-n, így nem olvastam miket írtál.:) Örülnék neki, ha privátban bemásolnád, és köszönöm ezt a tartalmas, hosszú válaszodat is!:)
2013. aug. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!