Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus dolog, adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus dolog, adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés

Fiús lány vagyok (hozzá kell tennem, hogy nem káromkodok, köpködök stb...), és fiúsan érzem jól magam, máshogy nem is tudnám elképzelni, de ha más rám néz, azonnal azt mondja, hogy biztos, hogy leszbikus vagyok. Engem ez nem nagyon zavar, mert biszex vagyok, hagy mondják... Viszont a legjobb barátnőm (akit iránt persze kicsit többet érzek a barátságnál) megkérdezte, hogy akkor most leszbi vagyok? Erre nagy ööö-k közepette megpróbáltam rávágni az igazságot, de az sült ki az egészből, hogy NEM. Az arca teljes megnyugvást tükrözött, és azt mondta: akkor jó, mert sosem volt még leszbikus barátnőm. Hogy mondjam el neki az igazat? Egy intelligens lány, és említette már, hogy ki szeretné próbálni lánnyal, de gondolom csak kalandból... Persze és sem "járásra" gondoltam a "kicsit többet érzek a barátságnál" dologgal, hanem néha titokban egy-egy csók, vagy érzéki ölelés. De nekem az is megfelelne, ha csak megtudná az igazat, és ne érezze úgy, hogy "Istenem, ez bármelyik másodpercben lekaphat"...

Ne haragudjatok, hogy ilyen zavaros, és is hülye vagyok most, mert nem tudom mit tegyek. Kérlek adjatok nekem tanácsot, hogy mit tegyek, mert ebbe bele fogok őrülni!

2013. aug. 20. 22:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. aug. 22. 00:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Na elég ezekből a szar válaszokból!:) szóval szerintem tök lazán fogadná, elvégre ha te így érzed jól magad, akkor ha a barátnőd, ennek örülnie kell:) ráadásul ha elmondanád, biztosan örülne neki, h megbízol benne, és megerősödne a kapcsolatotok:) szerintem lazán mondd el neki, hogy hirtelen megijedtél, amikor a multkor kérdezte, és nem tudtál rendesen válaszolni, ezért inkább azt mondtad h nem:) Nem kell olyan nagy ügyet csinálni a dolgokból:) Nekem nagyon sok barátom tudja már, és elfogadják, sőt örülnek is neki, h elmondtam, és h boldog vagyok a barátnőm mellett:) Csak Ügyesen :D ! 16/L/Bi
2013. aug. 24. 23:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy kis lelket öntöttél belém! Megpróbálkozom ezzel, remélem így fog reagálni! :)
2013. aug. 25. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:
10-es vagyok :) amúgy én is azt mondtam neki először, hogy nem , szóval ezzel tényleg nincs is semmi baj,a végén örülni fog neki, hogy elmondod, amit érzel, így jobb lesz a kapcsolatotok:) ha meg nem , akkor meg legalább tudni fogod, hogy mégsem annyira kedvel, mint ahogy azt te hitted. Mert mondom, nekem is ez volt, a legjobb barátnőm tényleg totál homofób és meg tudott barátkozni ezzel, csak miattam :)
2013. aug. 25. 20:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Így előny, hogy az én barátnőm nem homofób, sőt, ki is próbálná a dolgot. :D Köszi, most már magabiztosabb vagyok, megvárom az első tanítási napot, és előállok a dologgal neki! :D
2013. aug. 25. 22:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Hajrá, aztán majd mesélj, hogy mi volt :)
2013. aug. 27. 08:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Rendben, majd írok! :)
2013. aug. 27. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!