Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy az angol lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy az angol lányok sokkal szebbek mint a magyarok?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap olvastam az egyik újságban,de szerintem csak kamu volt.Szerintetek?

2013. aug. 20. 18:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%

Bocsánat, ha nem leszek teljesen tárgyilagos, de annyira tele a hócipőm a "magyarok olyan szépek másokhoz képest" c. hülyeséggel, hogy kénytelen vagyok kicsit offolni.

Azért a címre hivatkozva megemlíteném, hogy az angol lányok között pontosan ugyanannyi szép arcú, helyes lány van, mint a magyarok között.. néhányszor jártam már kinn Angliában, úgyhogy nem alaptalanul állítom ezt;-)

Én személy szerint azt nem értettem soha, hogy a drága magyar emberek miért hajtogatják ezt a szépség- dolgot ennyire, és miért kritizálják folyton más nemzetek népeit azok (vélt) csúnyább külseje miatt..

Gondolom azért, mert a rossz gazdasági és szociális helyzetükben nem marad más mentsvár, csak az, hogy dacosan és keserűen odavetik:"legalább mi szépek vagyunk"..

Egy frászt. 20 emberből kb. 1 az, és ezt a statisztikát tovább is rontja az, hogy képtelenek mosolyogni, hogy a pesszimizmus kiül az emberek képére. Sokan a szépség fogalmát messze összetévesztik holmi geometriai paraméterekkel (arc-arányok, stb..), pedig messzemenőkig nem merül ki ennyiben ;-))

A magyar nők "híres szépségéről" meg csak annyit, hogy 35 év fölött rohamos hanyatlásnak indulnak, tisztelet a kivételeknek, mire elérik a negyvenötöt, többségük rettenetesen leharcolttá, nyúzottá válik. Öltözködési kultúra és fantázia nem terjed tovább egymás majmolásánál, tekintet nélkül a testalkatra, mindenki ugyanazokat az éppen nagyon felkapott rongyokat erőlteti magára...

Számomra a SZÉPSÉG egy összetett fogalom, amely a geometriai adatokon messze túlmutató fogalmakat is magában rejt, mint pl.: emberi tartás, elégedettség, egészséges önbizalom, önmagunk egészséges szeretete, pozitív gondolkodás, amelyektől vonzó személyiségek leszünk.

A másik dolog, amivel nem értek egyet: hogy a magyarok "szépségét" a nép tagjainak változatos külsejével indokolják. (????)

P.S: Gondolom, most le leszek pontozva rendesen.

2013. aug. 22. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. A fehér angolok lányok, a fehér rassz génjeit hordozzák, 3% kevert is van, meg ezerféle magát angolnak nem is csak szimplán britnek tartó ember, így ilyen angol lány is.

Amúgy az van, hogy a mi vonásaink többségben finomabbak a lakosság 75+% 2/3 rész fehér bőrbe bújt ázsiai. Engem kint angolnak néznek, mert nem is sváb, hanem német őseim vannak és ez csak más fehér népcsoportokkal keverve. Itthon ezért meg aki nem német annak csúnya vagyok sokszor, mert erősek a vonásaim. Kint meg szép.

2014. dec. 24. 08:16
 13/14 anonim válasza:
Szia 12-es, hát én pont az ázsiaias vonásokat nem preferálom, nekem kimondottan a csontosabb, germánosabb arcvonások tetszenek:-) szóval ennyit arról, hogy a szépség mennyire relatív.
2014. dec. 29. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Igaz hogy ez 10 éves kérdés volt de ez mindig aktuális! Az Angol nők között is van szép,de külön tudomány megtalálni őket,a Magyar nőknek a lábnyomukba sem léphetnek! Nem tudom miért de nem szépek ugyan úgy mint a robosztus Németek! Még az Orosz és Ukrán lányok közt van rengeteg szép nő,de visszatérve az Angolokra nem tudom mi által kevés a szép nő ,talán az örökös borús esős időtől depisek egy kicsit,telezabálják magukat gyors kajával aztán úgy néz ki ahogy kinéz mert észrevettem ,hogy sok az igénytelen de úgy viselkedik mintha ő lenne a hercegnő,és nem csak igénytelen de mintha ápolatlan ők is lennének,persze ez nem minden Angol nőre értem csak feltünően sokat látni nem úgy mint a mi lányaink,a világon mindenkinek feltűnik hogy a Pesti útcákon mennyi a bombázó!✌️
jan. 15. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!