Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy aludtatok? Kinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy aludtatok? Kinek van módja a szerelmére gondolni és ki szeretne csak, mert nincs neki?

Figyelt kérdés
Kor és nem éri.
2013. aug. 20. 12:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én jól aludtam :)

Egy gyönyörű lányról álmodtam. :D

2013. aug. 20. 12:37
 2/19 anonim ***** válasza:

Nagyon jól aludtam, vártam ezt a napot, irány Budapest. "Szerelmemre" már nem gondolok, mert csak volt, de pofára ejtett, innentől kezdve meg nincs kedvem rá gondolni.. :D

19/F

2013. aug. 20. 12:38
 3/19 anonim ***** válasza:

Fél 3 kor, egy budai házibuliban, 1 horrorfilm és egy gagyi vígjáték után úgy hogy az erkélyről lehetett látni a parlamentet–elég sok pia hatására jó mélyen :)

Kor–nem

2013. aug. 20. 12:41
 4/19 anonim ***** válasza:

Jól és nincsen.

18/F

2013. aug. 20. 12:41
 5/19 anonim ***** válasza:
A szerelmemmel aludtam ;) szoval jol aludtam :) 19/L
2013. aug. 20. 12:42
 6/19 Sir Sarcasm ***** válasza:
szarul aludtam.. lefeküdtem 1:20-kor és kb 3-ig járt az agyam.
2013. aug. 20. 12:45
 7/19 anonim ***** válasza:
jól aludtam:)
 8/19 anonim ***** válasza:
de aranyos kérdés:) majd 10-15 év mulva jót fogsz mosolyogni rajta ha eszedbe jut. Most nekem is eszembe jutattad hogy az elején milyen nagy szám volt az ha együtt alhattam a barátommal.... Aztán a házasságban töltött évek alatt ugy hozzászokik az ember hogy már fel sem tünik, persze fura ha nincs ott esetleg de az a varázs már nincs meg X év után hogy húúú együtt alszunk.... Dehát ez az élet rendje...
 9/19 anonim ***** válasza:
Én este sírtam, mert nem volt mellettem olyan, akit szerethetek. L
2013. aug. 20. 12:46
 10/19 anonim ***** válasza:
köszi.jól!:) bár barátom nincs de van olyan aki tetszik és gondoltam rá de nem vele álmodtam.:d
2013. aug. 20. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!