Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék megismerkedni india lányokkal, kérdésem, hol van erre alkalmam?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel engem ez a roppant színes és egzotikus keleti kúltúra és szeretnék megismerkedni indiai lanyokkal! Lenyűgöz az indiai öltözködés, viselkedésmód, életfelfogas, szokasok, hagyomanyok, művészetek.
Kérdésem, hol van módom megismerni olyan lanyokat, akik indiaiak?
2013. aug. 20. 01:08
11/18 anonim válasza:
Oké, ismerkedjetek ilyen keletiekkel, több európai marad nekem.
12/18 anonim válasza:
Mert hány európait fogyasztottál már el 11-es?:D
13/18 Komplikato válasza:
Indiában él vagy 80 féle nép, de azért valaki csak előcitálta a cigányok és India témát, gratulálok. Amúgy még jó, hogy az európai nyelvek nagy része nem arról származik ...
14/18 anonim válasza:
Őket a legegyszerűbb megtalálni. 79 messze van.
15/18 anonim válasza:
Merre laksz? :)
Budapesten az Indiai Kultúrális Központ programjain vagy a Balaton mellett található Krisna Völgyben. Én mindkét helyet nagyon szeretem :)
A kultúra engem is teljesen magával ragadott.
Ne is figyelj a "kedves válaszokra"
Az én barátom is indiai :)
16/18 anonim válasza:
A krisnásokat szakadárnak tekintik az indiaiak. Van aki közülük jól él ebből de az nem indai hagyomány.
17/18 A kérdező kommentje:
Kedves 14:08
Budapesten élek. Nagyon köszönön az értelmes válaszod. :-)
2013. aug. 20. 15:35
18/18 anonim válasza:
Menj fel az indiailanyokdugnizudnak.com-ra es ott ismerkedhetsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!