Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kéne csajnak vmi kaja, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéne csajnak vmi kaja, de nincs nyitva semmi ha jól tudom, igaz ez? és hogy oldjam meg akkor?

Figyelt kérdés
kaja nélkül szentem nem lesz szex, haverokhoz meg nem akarom felvinni, ötlet?
2013. aug. 20. 00:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6 tojásból lehet rántottát csinálni. Gondolom némi kenyér meg fűszer van otthon. Habár estére nem jó fűszereset enni, úgyhogy só oszt jó :D
2013. aug. 20. 00:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz rántottát, vagy nézz szét, mi van a hűtőben, a konyhában, esetleg összedobhatsz valami melegszendvics félét. Tojáson kívül még biztos van valami.
2013. aug. 20. 00:57
 13/18 Komplikato ***** válasza:

Az az opció kivihetetlen, hogy rendelsz kaját? Oké, hogy drága, de ...

Pizza, tészta, akármi ...

2013. aug. 20. 01:04
 14/18 A kérdező kommentje:
akkor már miért nem ku*rvát hívok? okozok vmi rántottát azt majd csak lesz vmi
2013. aug. 20. 01:05
 15/18 anonim ***** válasza:
A ku..v Színtiszta szerelem van kibontakozóban:-P
2013. aug. 20. 11:49
 16/18 anonim ***** válasza:
xD na végül hogy sikerült az este?xd
2013. aug. 20. 11:54
 17/18 A kérdező kommentje:
sz@rul, de büszkén... legközelebb kvát hívok
2013. aug. 20. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:
17. Annak legalább nem kell főzni. :D Az én párom az első randinkon, amikor felhívott magához, zacskós levest főzött annyi tésztával, hogy megállt benne a kanál, egy-két bögre vízzel pluszban felhígítva. :D Megenni alig lehetett, de a én kanalaztam és dicsértem, mintha muszáj lenne, mert nagyon hálás voltam a gesztusért. Előtte még soha senki nem főzött nekem. :)
2013. aug. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!