Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthagynátok az országot/barátokat/családot ha adódna külföldi munka?
Itthon nem keresek túl jól, alig élek jobb körülmények között mint az átlagember, viszont meg szoktak keresni külföldi munkákkal, de én sose vállalom el mert félek itthagyni a mostani életemet.
Többféle lehetőség lenne, van ahonnan kb évente 1x jöhetnék haza és most így 25 évesen szeretnék már tovább lépni hogy végre lehessen jó házam meg autóm, pénzem, cégem stb..
Ugyanakkor egy saját családnak is itt lenne már az ideje, ami viszont korlátozna abban hogy bárhova is elutazzak. Jelenleg nincs barátnőm se tehát ez a veszély nem fenyeget, viszont ha kiegyek külföldre és évek múlva visszajövök, attól tartok már túl öreg leszek h bárkit is találjak magam mellé..
Ti mit tennétek a helyemben?
Kövesd az utolsó példáját,látod neki már most kész az élete van asszonya is,és csonton van kell ennél több?
Szerintem menj ki hidd el,jobb lesz egy Porschéval furikázni mint itthon max egy panel.
Mit veszíthetsz?Eléggé sokat ha nem mész ki.
figyelj, a nyelv az egy olyan dolog, hogy odakint rá leszel szorulva, hogy ne magyarul beszélj, szóval hozzászoknál, megtanulnád a nyelvet, főleg, hogy az angol nem nehéz, bár nemtudom hova akarsz menni.
egyébként meg külföldön is összefuthatsz magyar emberekkel, mivel a külföldön élő magyarok, többé-kevésbé keresik egymás társaságát, pontosan olyan okokból, amiket felsoroltál.
én mennék a helyedben, akárhova, főleg, hogy jelenleg munkán sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!