Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobban fizető és legkorrektebb KÜLFÖLDI, otthonról végezhető webcam munka?
csak ezért másolom be mert releváns info :
Budapest webkam Studiónkba keresünk csinos modelleket és megbízható chat operátorokat.
"Jó felszereltség,Magas kereseti lehetőség és rugalmas beosztás egy jó csapatban!"
További információkat és képeket az angelsgardenstudio . com címen találsz.Ha érdekel a lehetőség keress meg minket E-MAIL: admin@angelsgardenstudio.com vagy TELEFONON : 0620 565 08 09
Ha nem kell bemutatni a szakmát akkor is érdemes velünk fel venned a kapcsolatot mert a város legmegbízhatóbb technikai hátterével és legmagasabb kifizetéseivel várunk rád!
Persze...de ha otthonról csinálod egyedül és magadnak regisztrálsz, akkor kétszer annyi keresel,mert nem nyúljátok le a másik felét. Az összes helyre max 3 óra alatt regisztráltam. :D
Lehúzós banda...
Kedves Ági
Bár a stílusodból ki indulva gondolom fölösleges elmagyaráznom de ezek a stúdiók olyan lányoknak nyújtanak segítséget akik otthon nem tudják megteremteni a jó keresethez optimális körülményeket.Ugyancsak a stílusodból ki indulva nem magyarázom el azt, hogy az általunk managelt performerek hány oldallal vannak előtted a ranglistákon...hány százalékkal keresnek többet nálad.Az hogy egy profi gárda Segíti a munkádat elit stúdió körülmények közt nem egyenlő azzal amikor te otthon a fiber poweredről bekapcsolod a kis webkamerádat...és arra is adunk tanácsokat modelljeinknek, hogyan fejezzék ki nőiességüket akár írásban is...lehet érdemes lenne telefonálnod.
Kedves előttem szóló!
A stílusom a lehúzós stúdióknak szól. Nem személyesen Neked. De nekik igen is szól.
És még úgy is megéri otthonról csinálni,ha beruházol magadnak profi eszközökre.
A keresettel és ranglistákkal kapcsolatban pedig csupán annyit jegyeznék meg, hogy én a helyedben nem bocsájtkoznék találgatásokba,mert eléggé mellé lőttél, maradjunk annyiban.;)
Pusztán egy erős internetkapcsolat,20M fölötti, plusz egy rendes HD-s kamera. A livejasminon és a streammaten vagyok fent,és nem hátul kullogok,ne aggódj, a lányok felső 20%-ában vagyok kereset és nézettség szempontjából.
Ha pedig nem lennének meg otthon a feltételei, még akor is inkább félretennék 2-3 hónapig és bérelnék magamnak egy kis lakást és onnan dolgoznék,mert még úgy is jobban megéri magamnak.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!