Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szerelem, rajongas, tetszes vagy micsoda lehet?
Figyelt kérdés
meghalok Robert Downey Jr-t egyszeruen:D mindennap gondolok ra megnezen egy videot csak h halljam a hangjat.:)Van benne valami ami nagyon megfogott es nemtudom kiverni a fejembol.Csak kar hogy mar xy eves:(..2013. aug. 19. 21:58
2/10 anonim válasza:
mindegy hány éves nem fog egy magyar, közepesen kinéző ismeretlen nővel összejönni
3/10 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy ossze akarok vele jonni? valoszinuleg ha hires lennek annyi eves lennek mint o es amerikai lennek igen. de errol szo nincs
2013. aug. 19. 22:05
4/10 anonim válasza:
én Brittany Snow-al vagyok így a Pitch Perfect final performance jelenete miatt.. :) Sztem nincs ezzel semmi baj.
5/10 anonim válasza:
Na jó nem gondolok rá minden nap, de gyakran megnézem azt a videót... :)
6/10 anonim válasza:
sztem csak unatkozol és viszket a nunid
7/10 anonim válasza:
Csak kar hogy mar xy eves:(..
- ha nem akarsz vele összejönni nem mindegy hány éves? o_O
8/10 anonim válasza:
Nem mindegy. Tudod, nem olyan jó ha valaki megöregszik... :)
10/10 anonim válasza:
13 vagyok és én is meghalok érte!! Facebook-on,Ig-on,youtube-on,twitteren is megnézem minden nap.
Nagyon irigylem Susant :(
Szerintem szerelmesek vagyunk rdj-be 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!