Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik srácot válasszam? 16L

Figyelt kérdés

Tudom,hogy hülyeség másokat kérdezni erről,mert,hogy ezt csak én érzem..stb.De akkor is..muszáj tanácsot kérnem kívülállóktól,akik nem ismernek,és hogy ők melyiket látnák jobb döntésnek.

Álneven fogom szólítani őket.:DD (Azért ezeket adtam,mert ez a kedvencük.Ebből látszik is,hogy más stílusúak.:))

1.Avicii. Ő osztálytársam. Teljesen az ideálom.Barna bociszem,barna haj.4-5 hónapja tetszik,de úgy nem hajtottam rá,csak próbáltam apró jeleket küldözgetni. A nyári szünet miatt teljesen megszakadt a kapcsolatunk.Nem beszéltünk,se semmi.Legalábbis én nem kerestem őt. Aztán egyszer csak rám írt,és azóta folyamatos kapcsolatban vagyunk.Szinte mindennap beszélünk,flörtölgetünk,úgy érzem,hogy ő is érez valamit,vagy legalábbis tetszem neki. De vannak olyan napok,amikor bunkó vagy lekezelő vagy alig akar beszélni. Ezért annyira nem vagyok biztos a dologban..teljesen kétértelmű. Meg például 3 hete volt egy buli.Kétszer hívtam,hogy jöjjön.Aztán nem reagált,és kiderült,hogy ő is ott volt,de nekem nem szólt..Itt kicsit megbántott.De attól nagyon szeretem.

2.Day. Ő egy évvel idősebb nálam.Legjobb barátnőm pasijának a legjobb barátja.Mostanában egyre többet lógunk így négyesben.Tavaly a barátnőmék összeakartak hozni minket,de nekem nem tetszett,szóval inkább taszított,mint vonzott.Ez idénre megváltozott.Külsőleg ő is az ideálom.Belsőleg is nagyon bírom.Szerintem kölcsönös nála is a vonzalom. Ha együtt vagyunk valahol,akkor megölel vagy megsimítja a hátamat/vállamat,megfogja a derekamat.De,ha már megivott 3-4 sört,akkor már puszilgatni is szokott.Volt már,hogy haza is kísért.:) Nagyon jófej srác. Vele is eltudnám képzelni magamat egy párkapcsolatban.:)

2013. aug. 19. 21:49
1 2
 11/19 anonim válasza:
2.;)
2013. aug. 20. 00:09
 12/19 anonim ***** válasza:

engem is utalt a parom egy barati tarsasagon belul. majd azon kapta magat hogy belemszeretett. ez idestova 15 eve tortent. 10 eve hazasok vagyunk es van egy gyornyoru fiunk.

tehat a 2-es a nyero :)

36F

2013. aug. 20. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
miázhogykáttű? xdd
2013. aug. 22. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
2013. aug. 22. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Ha ennyire nagy dilemma hogy melyiket válaszd, akkor még inkább várj arra akinél egyértelmű lesz.
2013. aug. 22. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Második. Elég annyit venni, hogy melyikük hogyan viselkedik Veled. Már látszik, hogy sokkal rendesebb. Nem foglalkoznék az elsővel, csak osztálytárs/haver-i szinten.
2013. aug. 22. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp Avicii lenne a választásom ha ő a kedvence rossz ember nem lehet!
2013. aug. 22. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:

A 2. :) Mindenképp a másodikat.

Az első már azért sem jó, mert osztálytársad... suliba, melóhelyen nem jó ilyen kapcsolatba bele kezdeni... plusz elég bunkó néha, ami szintén nagyon nem jó... áhh, sok ilyen srácot láttam már, tapasztalatból írom, hogy hagyd a fenébe!

Amit a másik srácról írtál, olvasd el. Csak jókat írtál róla, ráadásul totál ideális a környezet is! Négyesben eddig is jól elvoltatok, szóval nem kavarnátok fel a környezeteteket sem. Ahogy olvasom elég aranyos is veled, őt válaszd. :)

2013. aug. 30. 03:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Úgy látom nagy dilemmában vagy, de ez azt is jelzi, hogy egyik sem jön be 100%-ban, ezért azt javaslom válasz egy harmadikat, mondjuk engem....:-))) Nem szoktam bunkó lenni, szívesen lementem volna veled bulizni, még hívás nélkül is, szeretem átölelni egy csinos lány derekát, vállát, puszit adni is imádok, sőt masszírozni is tudok :-) Na mit szólsz? Ráadásul ma vettem 2 lottószelvényt, mert megálmodtam a nyerőszámokat :-))) Priviben is válaszolhatsz, ha gondolod...
2013. aug. 30. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!