Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek neki?
Figyelt kérdés
Van egy haverom akinek aki bebukta az első szerelmét (szakított vele a lány).Majd megint talált valakit ,de elég negatívnak látja az esélyeit ezért nem próbálkozik nála hanem helyette iszik,hogy elfelejtse őt meg a régebbi barátnőjét.Én nem fogom végig jmézni amíg tönkreteszi magát.Lehet régimódi vagyok,de szerintem annak aki még csak nem is gimis nem kéne folyton vodkát vedelnie.Ez nem fake ,a probléma valós.Remélem tudtok segíteni!2013. aug. 19. 20:18
1/1 anonim válasza:
Egy kis rugdosás nem ártana a hisztérika kisfiúnak, meg egy nagyobb rugdosás a szüleinek h a gyerekük vodkázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!