Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolhat?
Bocsi,kicsit hosszú lett..
Van egy fiú akivel régebben jóban voltunk,de ez később megváltozott és piszkált. Tavaly a rokonom mondta,hogy a fiú anyja elmondta neki,hogy a fiú azért piszkál mert szép vagyok. Külön iskolába mentünk(középiskola) ezért nem beszeltünk egyáltalán ősztől.Nyáron egy rendezvényről hazajöttem és az egyik rokonom kérdezte hogy miért nem megyek vissza,mert az a fiú megkérdezte hogy miért nem vagyok kint. Pár napja egy másik rendezvényen is ott voltunk mind a ketten,köszönt nekem,de én nem mert siettem és későn vettem észre. Nem tetszett és még most se,de egy ideje figyelem hogy mikor van kint,és párszor rá gondolok. A múltkori eset óta kicsit többet. Nem vagyok biztos benne,hogy mit érzek. Szerintetek mit gondolhat rólam?Tetszhetek neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!