Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy fiu ilyen? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy fiu ilyen? Mit gondolhat?

Figyelt kérdés
egy fiu ramirt ilyen szokasos duma "szia,mizu?"elkezdtunk beszelgetni es egy ido utan olyan b*nko f**z lett.. ilyeneket irt hogy "parnos leszek,leszel a tarsam?" "tuti jo teged dugni..."."egyszer ugy alad fekudnek de nyugi,te is elvezned ;)". en itt ugy meglepodtem hogy ilyet tud irni hogy vissza se irtam neki.. de amugy ismerem a sracot es nem ilyen nem tudom mert irt ilyeneket. es masnap ilyet ir ki facebookra : "egy lany se vesz komolyan. hol vannak a kedves lanyok?" en meg elmezdtem rohogni hogy ilyeneket ir nekem (gondolom akkor mas lanynak is ilyet irt) es meglepodik azon hogy egy lany se veszi komolyan es egy lany se kedves vele? mit gondolhat ilyenkor ez a fiu? 15/L
2013. júl. 18. 23:40
 1/7 Bummer ***** válasza:
Tini, kanos, hormonok. Azért.
2013. júl. 18. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Csak megakard d*gni... Ahogy a többi lányt is akikre ráír.. -Egy fiú.
2013. júl. 18. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
A kedves nála valószínűleg a bevállalós vagy perverz szinonímája xD
 4/7 anonim ***** válasza:
Kretén
 5/7 A kérdező kommentje:
de elobe egyaltalan nem ilyen..teljesen mas. mert csak facebookon ilyen?
2013. júl. 18. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a lányoknak pont ez kell. Az, hogy megalázzák, semmibe vegyék.
2013. júl. 18. 23:48
 7/7 A kérdező kommentje:
nem minden lanynak..
2013. júl. 18. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!