Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a lányokról akik nem sminkelik magukat, mert szépek nélküle is?

Figyelt kérdés
Nem érzitek kevésbé nőiesnek? Fiúk, milyen sminket szerettek a barátnőtökön? Vagy inkább nélküle? (pl. alapozó, spirál, tus, ceruza stb...)

2013. aug. 19. 16:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Imádom őket!
2013. aug. 19. 17:19
 12/13 anonim ***** válasza:

nyilván örök igazság meg fontos az önérzetük miatt elmondani, h reggel smink nélkül a legszebbek a lányok, de aki ezt komolyan írja az vigye már el a barátnőjét egy puccos étterembe este így kócosan smink nélkül plíz :DDD (de nyilván ezeket 14 évesek írják akik nem viszik étterembe a barátnőjüket, bár az is igaz, h 14 évesen még fölösleges is lenne sminkelni)

az én barátnőm mindenhogy szép, szép reggel pizsamában is nyilván, de szép ruhában és sminkben is nagyon szép, mert ügyes és jól sminkel, kreatív, igényes és jó ízlése van. a kisugárzásának magabiztosságának is jót tesz. nem sminkel mindig, ha velem van, és hétköznap néha csak szempillaspirált használ, de néha alapozót szájfényt is. ha megyünk valami helyre, pl étterem, mozi, vendégség, buli akkor viszont mindig kisminkeli magát.

sajnos kevés lány aki jól tud sminkelni. én értékelem és sztem sok fiú értékeli is (a maradék meg nem veszi észre, vagy nem érdekli) aki egyáltalán nem sminkel sehova az nekem kicsit amolyan túl visszafogottnak hat.

24/F

2013. aug. 22. 23:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal vonzóbbak, mert smink nélkül is szépek, és látszik, hogy nem a szépítéssel törődnek, hanem más dolog fontosabb neki.
2013. aug. 31. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!