Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam egy lánnyal a neten, nagyon jól elbeszélgettünk, de lehet, hogy férfi volt? Segítség!
Szóval az omegle.com-on történt (olyan mint a chatrulette, csak kamera nélkül). Elbeszélgettünk, viszonylag értelmesnek tűnt, a története teljes mértékben hihető.
Felvett skype-ra, mutatott képet. Nem gyanakodtam, olyan volt a képen, mint amit mondott magáról. Folytattuk a beszélgetést, jól elvoltunk, minden.
Ma gondoltam, hogy a facebookon csinálok egy keresést a skype-on, hogy bejelöljem. Nos, amit kiadott, az egy fiú volt. Gondoltam, hogy biztos a testvére, akiről beszél. De nem stimmelt, mert a gyerek nem oda járt, nem azt tanulta, amit a "lány" mondott.
Lementettem a képét, rákerestem a neten, erre egy lengyel társkereső jön ki...
Magyarul átvertek, nem?
Igen, ezek szerint átvert.
De azok alapján amiket láttál a fiú adatlapján rá is kérdezhetsz, hogy pl. mit tanult, hova járt iskolába stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!