Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik erősnek mutatják magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik erősnek mutatják magukat közvetlenül egy szakítás után azok tényleg túl vannak rajta?

Figyelt kérdés
Vagy azért belül emésztődnek? Ti is szoktátok játszani a "keményt"?

2013. aug. 18. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen szerintem szakítás után nem tartozik a másik emberre, hogy mi van az extársával érzelmileg.
2013. aug. 18. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, meg persze az adott kapcsolat "minősége", az érzelmek erőssége...stb. Olyan volt már, hogy nem nagyon kavart fel a dolog, és hamar túl voltam rajta. Játszani nem játszottam a keményet, ha nem tudtam túllépni rajta, akkor egyszerűen elkerültem.
2013. aug. 18. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
biztos vannak ilyen kemény emberek,de ennek nem sok értelme van.
2013. aug. 18. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem kimutatni a negatív érzelmeim. Nem is beszélek róla senkivel. A szakítás szerintem csak az adott két emberre tartozik. Amúgy jól írja a második. Függ ez a kapcsolattól is, hogy mennyire szeretted a másikat. Ha én szakítok, akkor evidens, hogy nem bánkódom, hisz oka volt. Ha engem dobnak, akkor meg nem sírok olyan után, akinek nem kellek. Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp dolgozza fel.
2013. aug. 18. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!