Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a barátnőm ne edzek, mert akkor terhes lesz, tényleg?
Dehogy igaz.
De b*zdmeg,hogy tudott kitalálni ekkora hülyeséget?!
Ehhez már tehetség kell.
Hol káros?:D
Tejsavóból álló fehérje! Fehérje meg mindenben van szóval ennyi erővel minden káros.
Olvastass már el vele egy ismeretterjesztőt erről.
Gyanítom, a helyzet a következő lehet. A lányoknak tetszik a sportos férfi. Ha annyira sportos mint egy futó vagy egy focista. Kockás has. INKÁBB vékony derék, szálkás kar, de NEM akkora, hogy vastagabb, mint a csaj dereka!!!
Persze nem akarják megbántani a kedvesüket, de amikor észreveszik, hogy az lufit akar csinálni magából, megpróbálják finoman lebeszélni. A természetes a jó, a proteines izom már nem bejövős! Nem attól férfi a férfi, hogy 100 kiló lesz. Nem tudom, miért hiszi mindenki, hogy nagy melákká kell válnia ahhoz, hogy tetsszen a nőknek.
Amit ráadásul nekem csajok meséltek, csak hab a tortán. Szexben is lelassul, csak ránehezedik, ami baromi kényelmetlen, de nem elég gyors. Az ágyban meg olyan, mint ha egy féltéglát ölelgetnének. Leírtam, el lehet felejteni, de egy csomó barátnőm emiatt hagyta ott a pasiját, mesélték, mert az nem állt le.
Hozzáfűzöm, a fiúnak ezt nem mondták el, nehogy megbántsák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!