Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes nők is képesek megcsalni a párjukat ha meglátnak egy szívdöglesztően jó pasit?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 15:30
11/11 anonim válasza:
Szerintem ez nemtől függetlenül emberfüggő.
Ha olyan, akkor is megteszi, ha csak a legocsmányabb áll meg neki.
Ha meg másmilyen, akkor a legtökéletesebbnek se enged, mert van tartása.
Én egyszer hibáztam már, és azt elhatároztam, hogy a következő kapcsolatomban nem teszem.
Nem azért, de nem teljesen az enyém a felelősség, úgy harmadrészt...
Persze attól függetlenül az enyém is.
Na mindegy, nem csak rólam van most szó, hanem mindenkiről.
Ha valaki szereti a másikat úgy igazán, akkor mindegy minden, vele akar boldog lenni, és nem vesz be egyszer se harmadik félt, ilyen módon sem.
Amúgy pasi vagyok, nem mint ha sokat számítana az ilyenekben az ember neme, csak a mentalitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!